برای پیشگیری از سرطان و بیماری‌های قلبی مصرف این سبزی را فراموش نکنید 🔹از بین تمام سبزیجات، اسفناج یکی از همه کاره‌ترین آنهاست. می‌توانید آن را به شکل‌های مختلف مصرف کنید،‌ مثلا آن را در سالاد نوش جان کنید، بخارپز کنید و به عنوان غذای جانبی تفت دهید، آن را به سرخ‌کرده و به سایر مواد غذایی اضافه کنید و حتی آن را در ماست به شکل بورانی بخورید. 🔹برخی از آنتی اکسیدان‌های موجود در اسفناج عبارتند از کامفرول، کورستین، میریستین و ایزورامنتین که به عنوان فلاونوئیدها نیز شناخته می‌شوند. 🔹فلاونوئیدها ترکیباتی هستند که ممکن است به محافظت از شما در برابر سرطان، و همچنین بیماری‌های قلبی عروقی و التهابی کمک کنند. 🆔 @negin_tabriz