✅
پاسخ به یک شایعه🔰
🥼 معاون اداره دامپزشکی اصفهان در پاسخ به شایعه استفاده از چربی خوکی (E471 ) در صنایع غذایی ایران گفت:
🔅«
این ترکیبات E471 ، از چربی حیوانی است. غالب چربی موجود در این فرآورده غذایی، از چربیهای خوک تأمین میشود. در کشورهای اروپایی محصولاتی که با برچسب E471 تولید و به فروش میرسند، مشخصاً از ترکیبات چربی خوک استفاده میکنند. اما در ایران این اتفاق نمیافتد.
📛 در ایران همچین مسالهای نیست.
محصولاتی که در ایران تولید میشوند، از چربی گاوی استفاده میکنند. E یک شاخصه اروپایی است و در آنجا از چربی خوک استفاده میشود. برای مردم هم جا افتاده است که تولیدکنندگان از چربی خوک استفاده میکنند؛ اما در حقیقت اینطور نیست.
🔹
مثل قضیه روغن پالم که دو نوع روغن پالم وجود دارد، یک روغن از هسته پالم و یک روغن از گوشت پالم است. کاربرد روغنی که از هسته پالم گرفته میشود، در لوازم آرایشی است. آن روغن سرطانزاست. روغنی که در صنایع غذایی استفاده میشود و در بسیاری از محصولات هم کاربرد دارد، از گوشت آن است.
🔻درمورد ترکیبات E471 هم همین مساله وجود دارد. دلیل وجود این تصورات را تنها در یک چیز میداند: «این مسائل پیش آمده به این دلیل است که درباره مواد غذایی و ترکیبات آن، حروف اختصار هر یک از محصولات غذایی و حتی استفادههای آن، درست اطلاعرسانی نمیشوند.
🔸اگر در ایران از چربی خوک برای محصولی استفاده شود، حتماً از تولید آن محصول جلوگیری میشود. قبل از ورود محصولی به بازار، محصولات غذایی بازرسی و ترکیبات آن بررسی میشود.
📵
این شایعات واقعیت ندارند. یک استاندارد وجود دارد که در صنعت غذایی ما استفاده میشود.
-----------------------
☑️کانال جامع پاسخ به شبهات وشایعات در
#فضای_مجازی 👇🏻
🆔
https://eitaa.com/joinchat/5701648C9536f328f0
📱پیام رسان روبیکا👇🏻
🆔
https://rubika.ir/porseshgar
📱پیام رسان سروش👇🏻
🆔
https://splus.ir/poorseshgar
📱 پیام رسان بله👇🏻
🆔
https://ble.ir/porseshgar
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج