یک متخصص بیوتکنولوژی پزشکی گفت: نتایج تحقیقات روی موش‌ها نشان می‌دهد اگر مواد خوراکی تراریخته به صورت مداوم و مستقیم مصرف شوند، منجر به رشد غدد سرطانی می‌شوند. علی کرمی در گفتگو با خبرنگار علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا در خصوص انواع بذرهای اصلاح‌شده گفت: ابتدا باید به تفاوت سه واژه بذرهای اصلاح‌شده، بذرهای اصلاح‌شده ژنتیکی و تراریخته وجود دارد. بذرهای اصلاح‌شده از قدیم وجود داشته و صدها سال نیز استفاده شده است. وی افزود: بذرهای اصلاح‌شده ژنتیکی نیز از ۵۰ تا ۶۰ سال پیش استفاده می‌شود که با روش‌های نوین ژنتیکی بذر را اصلاح می‌کنند. این تغییرات برای انسان ضرری ندارد و ژن بیگانه‌ای وارد بذر نمی‌شود و گونه به صورت درونی اصلاح می‌شود. این متخصص بیوتکنولوژی پزشکی بیان کرد: در روش تراریخته که ۳۰ سال پیش وارد عرصه کشاورزی شد، محصولات دستکاری ژنتیکی می‌شوند و البته در کشور اجازه کشت هیچ محصول تراریخته وجود ندارد. کرمی مطرح کرد: ۹۹ درصد از بذرهای موجود در بازار اصلاح‌شده هستند. محصولاتی مثل ملون، گوجه‌فرنگی و پرتقال تامسون از بذرهای اصلاح‌شده تهیه می‌شوند و تراریخته نیستند. کرمی در گفتگو با آنا: مصرف مستقیم مواد تراریخته منجر به سرطان می‌شود/ اصلاح بذر در داخل کشور امنیت غذایی را تأمین می‌کند متن کامل مصاحبه در http://ana.ir/i/409831