🔷 توصیه هایی برای سفره هفت سین ♦️سفره هفت سین، سنت زیبای ما ایرانیان است که به مناسبت سال نو در هر خانه ایرانی پهن می شود... هر یک از هفت سین، پیامی دارد و نمادی از حقیقتی... 🍁 اما سفره هفت سین کنونی، گرفتار رسم و رسومی شده که بدعت آن بیش از سنت و مخاطرات آن بیش از منافع آن است. 🌸 از این رو و بدون آنکه بخواهیم، این سنت دیرپای را برهم بزنیم و بر باورهای عرفی مردمان این سرزمین پای بنهیم، چند نکته ای را برای برپا داشتن هر چه بهتر آن اشاره می کنیم. باشد که به مدد انتشار آن مفید افتد. 🌹👇👇 ۱. بر اساس آمارهای رسمی، سالانه حدود دو نیم ملیون تن (۲/۵٠٠٠٠٠٠) گندم یا سایر حبوبات به واسطه سبزه سفره هفت سین تلف می شود؛ بی هیچ استفاده ای و صرفا برای سفره عید... بعد از مدت کوتاهی، این سبزه بر اساس برخی از رسوم در آب رها می شود که خود مخاطرات زیست محیطی دیگری دارد. ⁉️واقعا، اتلاف این حجم عظیم از حبوبات، چقدر زیانبار است... برای واردات کشور.. اتلاف سرمایه ملی و.... 🌾پیشنهاد می شود به جای آن از سبزه گلدان ها استفاده شود؛ به ویژه نهالهایی متناسب با زیست بوم هر منطقه که بتوان آن را کاشت؛ مثل نهال نارنج. زیتون... یا گلهای زینتی که طراوت هر خانه است. 👌 ✍معلم؛ علی اسعدی 👇👇👇👇👇 @tatamadon