30.48M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
🔰ویدیوی بالا چند روزی است که در فضای مجازی دست به دست می‌شود شخصی که خودش رو احمد بی‌طرفان معرفی می‌کنه و میگه پنجاه ساله که در حوزه قنادی و صنعت قند حبه و کله بوده درباره مواد افزودنی سرطان‌زایی میگه که در ایران به قند و شکر اضافه میشه. بلانکیت یا همون جوهر قند که پیش‌تر درباره مصرفش در تولید نان در خبرها مطرح بود: سال ۱۳۹۳ خبرگزاری مهر، متعلق به سازمان تبلیغات اسلامی،‌ مطلبی منتشر کرده بود با عنوان: "جوهر قند" ماده ای سرطان زا که با نان عجین می شود @pskngo سال ۱۳۹۴: مسیح انصاری مدیر عامل انجمن حمایت از مصرف کنندگان ایران می‌گوید مصرف جوهر قند در نانوایی‌ها به خصوص نانوایی‌های سنتی پز در حال افزایش است و هر روز بر میزان آن افزوده می‌شود. به گفته آقای انصاری، نانوایی‌ها برای سفید نشان دادن نان از این ماده سمی استفاده می‌کنند. آقای انصاری گفت: "سال‌های قبل از جوش شیرین در نان استفاده می‌شد با اینکه این ماده نسبت به جوهر قند خطر کمتری داشت اما استفاده از آن ممنوع شد." ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ 🇮🇷 | @pskngo | 🇮🇷 @yasahe