🔰برای نخستین بار در جهان صورت گرفت؛ تولید پودر سفیده تخم‌مرغ به روش الکتروهیدرودینامیک در دانشگاه تبریز ♻️دکتر وحید سیاهپوش، عضو هیات علمی دانشکده فیزیک دانشگاه تبریز: در روش های رایج تولید پودر سفیده تخم مرغ مانند خشک کن های پاششی از حرارت برای خشک کردن مایع تخم مرغ استفاده می شود که نتیجه آن کاهش کیفیت عملکردی و ارزش تغذیه ای محصول است. استفاده از روش خشک کردن انجمادی نیز به علت هزینه بالا در صنعت مقرون به صرفه نیست. https://tabrizu.ac.ir/fa/news/20101 📎با ما همراه باشید👇🏼👇🏼👇🏼 Telegram| instagram| web(F)|web(E)|Eitaa|Aparat|