#خبر
🔰برای نخستین بار در جهان صورت گرفت؛
تولید پودر سفیده تخممرغ به روش الکتروهیدرودینامیک در دانشگاه تبریز
♻️دکتر وحید سیاهپوش، عضو هیات علمی دانشکده فیزیک دانشگاه تبریز: در روش های رایج تولید پودر سفیده تخم مرغ مانند خشک کن های پاششی از حرارت برای خشک کردن مایع تخم مرغ استفاده می شود که نتیجه آن کاهش کیفیت عملکردی و ارزش تغذیه ای محصول است. استفاده از روش خشک کردن انجمادی نیز به علت هزینه بالا در صنعت مقرون به صرفه نیست.
https://tabrizu.ac.ir/fa/news/20101
📎با ما همراه باشید👇🏼👇🏼👇🏼
Telegram|
instagram|
web(F)|
web(E)|
Eitaa|
Aparat|