دارالقرآن مسجد مقدس جمکران
#شگفتی‌های_آفرینش ۲- خرما🌴 با پیشرفت دانش پزشکى و غذاشناسى اهمیت داروئى «خرما» نیز به ثبوت رسیده
۳-انگور 🍇🌱 اما در مورد «انگور» به گفته دانشمندان غذاشناس به قدرى عوامل مؤثر دارد که مى توان گفت: یک داروخانه طبیعى است. علاوه بر این، انگور از نظر خواص، بسیار نزدیک به شیر مادر است، یعنى یک غذاى کامل محسوب مى شود، انگور دو برابر گوشت در بدن حرارت ایجاد مى کند، و اضافه بر این ضد سَمّ است، براى تصفیه خون، دفع رماتیسم، نقرس، و زیادى اوره خون اثر درمانى مسلمى دارد. انگور معده و روده را لایروبى مى کند، نشاط آفرین و بر طرف کننده اندوه است، اعصاب را تقویت کرده، و ویتامین هاى مختلف موجود در آن به انسان نیرو و توان مى بخشد. انگور، علاوه بر این که غذاى بسیار پر ارزشى است قدرت میکرب کشى قابل ملاحظه اى دارد و حتى عامل مؤثرى است براى مبارزه با بیمارى سرطان. در حدیثى از پیامبر(صلى الله علیه وآله) مى خوانیم: «خَیْرُ طَعَامِکُمُ الْخُبْزُ وَ خَیْرُ فَاکِهَتِکُمُ الْعِنَبُ»؛ (بهترین طعام شما نان و بهترین میوه شما انگور است). اگر ما بخواهیم آنچه را غذاشناسان در زمینه این میوه ها گفته اند و روایات فراوانى که در منابع اسلامى در این رابطه نقل شده در اینجا بیاوریم مسلماً از روش تفسیر خارج خواهیم شد. مقصود این بود، روشن سازیم که تکیه کردن قرآن بر این سه نوع میوه بى دلیل نیست، و شاید در زمان نزول قرآن قسمت مهمى از آن بر مردم پوشیده بوده است. 📚تفسیر نمونه 💠💠💠‌ کانال رسمی دارالقرآن مسجد مقدس جمکران @quran_jamkaran