─═ঊ 🦋🍃🔮🍃🦋ঊ═─
✅ اندر آداب چای نوشیدن!
✍چای اگر تازه دم باشد، کافئین درون برگ های خود را به میزان زیادی آزاد می کند. پس یک نشاط آور و مفرح است.
چای اگر طولانی دم بکشد، کافئین آزاد شده آن با تانن هایش ترکیب و اثرات محرکش کم می شود. تانن دارای قدرت قبض است بنابراین این چای برای کسانی که اسهال دارند، بسیار مناسب است.
نوشیدن چای بلافاصله بعد از غذا به ویژه اگر غلیظ باشد یا به مقدار زیاد نوشیده شود، باعث می شود تانن آن به آهن موجود در مواد غذایی چسبیده و مانع جذبش شود. پس کسانیکه دچار فقر آهن و کم خونی هستند، مراقب باشند.
توصیه میشود چای را غلیظ و داغ و ترجیحاً ناشتا ننوشید.
─═ঊ 🦋🍃🌺🍃🦋ঊ═─
سروش: 👇👇👇
sapp.ir/raheroshan_khamenei
ایتا: 👇👇👇
Eitaa.com/raheroshan_khamenei
واتساپ: 👇👇👇
https://chat.whatsapp.com/JFtp3h8hMxj7LYdd4W2tSP
─═ঊ 🔮🍃🌺🍃🔮ঊ═─