🦋 "راه روشن" 🦋
─═ঊ 🦋🍃🔮🍃🦋ঊ═─ 🔹 چیست؟ 🔷شکر سرخ عصارۀ نیشکر است 🔹و بالعکس شکر سفید 🔹یا سم بسیار خطرناک 👈 چیست؟ 🔷شکر سرخ عصارۀ نیشکر است اکثراً در سرزمین های هند، مصر، چین، خوزستان و عمان می روید. 🔻 شکر سرخ از نی شکرهای سرخ رنگ به عمل می آید بدین شکل که نی آن را گرفته و پوست می کنند، سپس آن را کوبیده و آب آن را می گیرند. و بعد آن را طبخ می نمایند تا منعقد شود. ✅این شکر طبیعی و مفید را می توانید از عطاری های معتبر تهیه کنید. 🌟شکر یا سم سفید🌟 برخی از متخصصین تغذیه ۳۲ عارضه بدنی را برای مصرف شکر سفید برشمرده اند به عنوان مثال: 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 🔻شکر سیستم ایمنی بدن را از کار می اندازد. پس از هر بار مصرف محصولات شکردار، گلبولهای سفید بدن (نوتروفیلها) از کار می افتند و تا ۲ الی ۵ ساعت بدن کاملا آماده آلوده شدن به هر نوع ویروس یا باکتری خواهد بود. 🔻 طبق تحقیقات پس از هر بار خوردن چیزی شیرین سیستم ایمنی بدن تا ۷۵٪ کارایی خود را از دست می دهد و این دقیقا بهترین زمان برای فعال شدن میکروبها و ویروسها. ✅توصیه می کنیم از این پس شکر سرخ مصرف کنید✅ 🌅   و ملین و روان کنندۀ شکم برای حلق و سینه و ریۀ خشک مفید است. چرا که جلا دهندۀ رطوبات آنهاست. به عمق بدن بسیار سریع نفوذ می کند و برای تقویت ارواح و قوای جسمانی و نیز کبد مفید است. تحلیل برندۀ بادهای روده است و نیز تقویت کنندۀ میل جنسی است. شکر سرخ خون صالح تولید می کند و موجب استحکام اعصاب و استخوان ها می شود و از پیری زودرس پیش گیری می کند. شکر سرخ یا زرد دافع خلط سودا ، عامل افسردگی و سرطان ها است و اما شکر مصرفی سفید رایج مولد خلط سودا می باشد ─═ঊ 🦋🍃🌺🍃🦋ঊ═─ سروش: 👇 sapp.ir/raheroshan_khamenei ایتا: 👇 Eitaa.com/raheroshan_khamenei روبیکا: 👇 rubika.ir/Raheroshan_khamenei ─═ঊ 🔮🍃🌺🍃🔮ঊ═─