─═ঊ ❥❥🍃⬛🍃❥❥ঊ═─ چای، میکروب‌های دهان را کاهش می‌دهد، به شرطی که طبیعی، تازه‌دم و کم‌رنگ باشد. چایِ مانده، در بدن تولید سم می‌کند و مصرف آن در درازمدت باعث سردرد، تپش قلب و زخم معده می‌شود. ─═ঊ ❥❥🍃⬛🍃❥❥ঊ═─ سروش: 👇👇👇 sapp.ir/raheroshan_khamenei ایتا: 👇👇👇 Eitaa.com/raheroshan_khamenei واتساپ: 👇👇👇 https://chat.whatsapp.com/JFtp3h8hMxj7LYdd4W2tSP ─═ঊ ❥❥🍃⬛🍃❥❥ঊ═─