─═ঊ 🦋🍃🔮🍃🦋ঊ═─ نون بربری خونگی 🥟 آرد ۱ کیلو، خمیر مایه ۲۰ گرم، نمک ۱۲ گرم، شکر ۱۵ گرم، روغن ۱۰ گرم، آب ۵۵۰ تا ۶۰۰ گرم، بهبود دهنده ۵ گرم 🥟 خمیر مایه رو با نمک، شکر، بهبوددهنده و آرد مخلوط کنید و کم کم بهش آب اضافه کنید تا مواد به شکل خمیر در بیاد. 🥟 در مرحله بعد درست کردن نون بربری خمیر رو ۴ دقیقه‌ای با دست ورز بدید. بعد به خمیر روغن اضافه کنید و ۴ دقیقه دیگه ورز دهید. 🥟 در مرحله سوم روی خمیر رو بپوشونید و بذارید تا یک ربع استراحت کنه. 🥟 خمیر رو چانه کنید و بذارید تا چانه‌ها کمی استراحت کنند. بعد چانه‌ها رو پهن کنید به طوری که به ۳ برابر حجم خودشون برسند. 🥟 درآخرین مرحله مقداری کنجد روی خمیر بریزید و خمیر نون رو به مدت ۱۲ دقیقه روی سیم طوری فر با دمای ۲۴۰ تا ۲۳۰ درجه سانتی‌گراد قرار بدید تا پخته بشن. 😋 نوش جان ─═ঊ 🦋🍃🌺🍃🦋ঊ═─ سروش: 👇👇👇 sapp.ir/raheroshan_khamenei ایتا: 👇👇👇 Eitaa.com/raheroshan_khamenei واتساپ: 👇👇👇 https://chat.whatsapp.com/JFtp3h8hMxj7LYdd4W2tSP ─═ঊ 🔮🍃🌺🍃🔮ঊ═─