─═ঊ 🦋🍃🔮🍃🦋ঊ═─ ◻طبق تحقیقات بهترین ضد عفونی کننده میوه: ◽محلول رقیق سرکه؛ یک قسمت سرکه و ۳ قسمت آب و بعد شستن با آب، ساییدن با فرچه و شستن با آب ساده بررسی شد. بعد از شستشو از هر گروه، تعدادی میوه به صورت نمونه انتخاب کردند و به مدت چند روز تعداد کلونی‎های باکتری(ویروس) آنها را آزمایش کردند. نتیجه این آزمایش نشان داد که شستن میوه‎ها با فرچه ۸۵ درصد، کمی‌‎کمتر از شستن با آب تنها، باکتری‎ها را از بین می‎برد. اما بهترین روش استفاده از محلول رقیق شده سرکه است که ۹۸ درصد از باکتری‎های موجود در پوست میوه را از بین می‌برد. ─═ঊ 🦋🍃🌺🍃🦋ঊ═─ سروش: 👇👇👇 sapp.ir/raheroshan_khamenei ایتا: 👇👇👇 Eitaa.com/raheroshan_khamenei واتساپ: 👇👇👇 https://chat.whatsapp.com/JFtp3h8hMxj7LYdd4W2tSP ─═ঊ 🔮🍃🌺🍃🔮ঊ═─