🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃
☕ چای کیسه ای یا برگ چای؟
برای دم کردن ِ یک فنجان چای تازه، اگر ممکن است به جای چای کیسه ای از برگ های چای با یک قوری استفاده کنید.
🔬مطالعه ای روی آنتی اکسیدان های چای نشان داده است که برگ های چای نسبت به چای کیسه ای حاوی ِ آنتی اکسیدان های ضد التهاب بیشتری هستند.
🔬تحقیق مشابه دیگری ثابت کرده است که هنگام دم کردن چای، 5 تا 10دقیقه زمان کافی ای برای استخراج ِ ۸۰ الی ۹۰ درصد از محتوی آنتی اکسیدان ِ چای است. زمان طولانی ترِ دم کردن چای، آنتی اکسیدان بیشتری خارج نمی کند.
💠خلاق باشید و چای های مختلف را با دیگر ادویه جات ِ ضد التهاب مانند دارچین و هل، یا حتی میوه هایی مانند لیمو ترش یا پرتقال ترکیب کنید. بسیاری از آنها می توانند باهم ترکیبات سلامت بخش تری ایجاد کنند.
🌹 همیشه هنگام دم کردن چای از مواد تازه استفاده کنید.
✰✾══💕 ══✾✧
دكتر نيك خواجويی_ متخصص طب سنتی
✰✾══💕 ══✾✧