#یک_نکته_از_این_معنی
#علوم_قرآنی
#تفاسیر
📌معرفی اجمالی
#تفاسیر قرن پانزدهم هجري(١٠)
🔰تفسیرهای امام خمینی
امـام خـمـیـنـی (سـیـد روح اللّه بن سید مصطفی، 1320 ق - 1368 ش) رهبر انقلاب اسلامی، بـنـیـانـگذار جمهوی اسلامی ایران، از حکما و عرفا و مراجع تقلید بزرگ شیعه در عصر حاضر (- خمینی، امام روح اللّه).
🔹 امـام خـمینی به قرآن کریم و تاثیر فرهنگ آفرین و انقلاب انگیز آن توجه خاصی داشت و در اغلب سخنرانیها و آثارش مخاطبان را به تدبر در آیات و بینات قرآنی دعوت می کرد.
🔹نـمـونـه ای از اهـتـمـام ایـشان به تفسیر قرآن شرکت در برنامه با قرآن در صحنه در تلویزیون جـمـهوری اسلامی ایران در سال 1358 ش بود که تفسیر عرفانی عمیقی بر دو سوره حمد و علق عرضه داشت و بازتاب اجتماعی وسیعی یافت. (نشر البرز، 1359، 102 ص و طبعهای دیگر).
🔹 اثـر دیـگـری کـه عـمـق قرآن پژوهی و قرآن شناسی امام خمینی - قدس سره - را نشان می دهد مجموعه ای است به نام قرآن، باب معرفت اللّه (مجموعه بیانات و نوشته های امام خمینی - قدس سـره - دربـاره قرآن) گردآوری و تالیف و نشر چند مسجد از مساجد تهران، شامل یک مقدمه و چند فصل.
▫️فصل اول : قرآن چگونه کتابی است ؟
▫️فصل دوم : مقاصد و مطالب کتاب الهی.
▫️ فصل سوم : شئون و فضیلت تعلیم و تعلم قرآن.
▫️فصل چهارم : آیات باطنی تلاوت قرآن. تتمیم : سفارش به انس با قرآن و معرفی ابعاد مختلف آن. در سـایر آثار جدیدالانتشار امام از جمله سر الصلوة و آداب الصلوة و صحیفه نور و نیز آثار فقهی و اصول فقهی ایشان به تناسب موضوع، تفسیر بسیاری از آیات قرآن مطرح شده است.
📌 منابع : کتابهایی که در متن مقاله از آنها یاد شده است.
📎مدرسه تفسير و علوم قرآنی
@rahighemakhtoom