انار پخته آنتی بیوتیک طبیعی
هر نوع عفونت ناشی از
#سرماخوردگی 🤧🤒 مانند
گلودرد، گوش درد، و عفونت سینه و ... را درمان می کند.
🔰طرز تهیه:
یک عدد انار را روی شعله پخش کن با حرارت خیلی کم قرار دهید تا آهسته آهسته انار به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد و پخته شود. گاهی آن را بچرخانید و دقت کنید که نسوزد. پس از پخته شدن محتویات آن را کامل میل کنید.
🔸برای رفع درد سینه و سرفه خشک می توانید سر انار را سوراخ کرده چند قاشق روغن بادام شیرین داخل انار ریخته و روی شعله پخش کن قرار دهید تا روغن موقع پخت جذب شود بعد انار را میل کنید.
⏪بهتر است انار پخته شب قبل از خواب مصرف شود و بعد از آن چیزی خورده نشود.
⏪در عفونت های شدید این کار را ۳ شب تکرار کنید.
#انار_پخته
🍇
#رهپویان_سلامت
@rahpouyan_salamat