انار پخته آنتی بیوتیک طبیعی هر نوع عفونت ناشی از 🤧🤒 مانند گلودرد، گوش درد، و عفونت سینه و ... را درمان می کند. 🔰طرز تهیه: یک عدد انار را روی شعله پخش کن با حرارت خیلی کم قرار دهید تا آهسته آهسته انار به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد و پخته شود. گاهی آن را بچرخانید و دقت کنید که نسوزد. پس از پخته شدن محتویات آن را کامل میل کنید. 🔸برای رفع درد سینه و سرفه خشک می توانید سر انار را سوراخ کرده چند قاشق روغن بادام شیرین داخل انار ریخته و روی شعله پخش کن قرار دهید تا روغن موقع پخت جذب شود بعد انار را میل کنید. ⏪بهتر است انار پخته شب قبل از خواب مصرف شود و بعد از آن چیزی خورده نشود. ⏪در عفونت های شدید این کار را ۳ شب تکرار کنید. 🍇 @rahpouyan_salamat