❇️سویق چیست⁉️ ⏪سرخ کردن آرد برخی حبوبات بدون روغن. بدین صورت که مثلا آرد گندم را تفت می دهند و سبوس گندم را نیز جداگانه تفت می دهند، بعد از الک کردن آن ها را با هم مخلوط می کنند. 👈🏻البته مهارت لازم دارد و زمانبر است؛ چون می بایست حرارت بسیار کم باشد. 🔄 «السَّوِيقُ‌ سمّي‌ لِانْسِوَاقِهِ‌ فِي الحَلقِ مِن غَيرِ مَضغٍ» 🔹یعنی سویق، سویق گفته شده است؛ بجهت آنکه در دهان سر می خورد و حرکت می کند و سریع به سمت حلق می رود، بدون جویده شدن. 📚مفردات، راغب، ج۱، ص۴۳۶ 🔰 انواع سویق: °• سویق گندم °• سویق جو °• سویق عدس °• سویق سیب °• سویق برنج °• سویق کدو °• سویق نخود °• سویق دانه انار °• سویق سنجد °• سویق بادام °• سویق جاوَرس (گاورس) °• و موارد دیگر ... ⬅️ برای درمان از مخلوط کردن سویق ها استفاده می شود. مشهورترین آن ترکیب سویق گندم + سویق جو است. ┏━━━━━━🌺🍃━┓ @rahpouyan_salamat ┗━━🌺🍃━━━━━┛ ✅فوروارد ❌ کپی