❇️
سویق چیست⁉️
⏪
سرخ کردن آرد برخی حبوبات بدون روغن.
بدین صورت که مثلا آرد گندم را تفت می دهند و سبوس گندم را نیز جداگانه تفت می دهند، بعد از الک کردن آن ها را با هم مخلوط می کنند.
👈🏻البته مهارت لازم دارد و زمانبر است؛ چون می بایست حرارت بسیار کم باشد.
🔄 «السَّوِيقُ سمّي لِانْسِوَاقِهِ فِي الحَلقِ مِن غَيرِ مَضغٍ»
🔹یعنی سویق، سویق گفته شده است؛ بجهت آنکه در دهان سر می خورد و حرکت می کند و سریع به سمت حلق می رود،
بدون جویده شدن.
📚مفردات، راغب، ج۱، ص۴۳۶
🔰 انواع سویق:
°• سویق گندم
°• سویق جو
°• سویق عدس
°• سویق سیب
°• سویق برنج
°• سویق کدو
°• سویق نخود
°• سویق دانه انار
°• سویق سنجد
°• سویق بادام
°• سویق جاوَرس (گاورس)
°• و موارد دیگر ...
⬅️ برای درمان از مخلوط کردن سویق ها استفاده می شود. مشهورترین آن ترکیب سویق گندم + سویق جو است.
#سویق
#رهپویان_سلامت
┏━━━━━━🌺🍃━┓
@rahpouyan_salamat
┗━━🌺🍃━━━━━┛
✅فوروارد ❌ کپی