نگهداری موز
موز از فروشگاه و مکانهای مختلف در سطوح مختلف رسیده میرسد. گاهی اوقات کاملاً سبز هستند، گاهی اوقات لکههای قهوهای میشوند که نشان میدهد دوران اوج خود را پشت سر گذاشتهاند.
ماندگاری موز بسیار کوتاه است، گاهی اوقات بیش از چند روز نیست. به همین دلیل، موز اغلب در سطل زباله فرود میآیند.
برای نگهداری موز، میتوانید انتهای ساقه آن را در فویل پیچیده و بپوشانید؛ این ترفند خوبی برای تازه نگهداشتن موز برای مدت طولانیتری است. اما موز را هرگز در یخچال نگهداری نکنید، زیرا پوست آن سیاه میشود. به جای آن، آنها را در یک بشقاب یا کاسه روی پیشخوان آشپزخانه خود دور از نور مستقیم خورشید و گرما قرار دهید.
اگر میخواهید موزها زود رسیده شوند، میتوانید با قرار دادن آنها در یک کیسه کاغذی همراه با یک سیب اتیلنساز در طول شب، فرآیند رسیدن را تسریع کنید. همچنین میتوانید سیب زمینی یا آووکادو را در کیسه بریزید یا از هر میوهای که دارید استفاده کنید. اما مراقب باشید، این کار ممکن است رسیدن میوههای دیگر را نیز تسریع کند.
به عبارت دیگر، مگر اینکه میخواهید یک دسته موز دیرتر رسیده شوند ، آنها را جدا از سایر میوههای تولیدکننده اتیلن نگه دارید.
#تغذیه_و_سلامت
https://eitaa.com/rahrovanhazratkhadejeh