🔹 علت غلیظ شدنِ خون چیست❓ ➖ غذاهای سودازا مثل👇🏻 عدس، کشک، پنیر، دوغ، مرغ صنعتی، انواع فست فود، روغن جامد، روغن مایع، سیب‌زمینی، .... ➖درست جویده نشدنِ غذا ➖عدم تحرک کافی و ورزش و پیاده روی ➖نداشتن تخلیه های مناسب مثل حجامت و فصد و قی و اسهال و ... ✍🏻رفقا این موارد باعث میشن تا دستگاه گوارش نتونه غذا رو به خوبی هضم کنه و این غذای هضم نشده در بافت ها نشست میکنه و قاعدتاً ته نشینیِ این خلط سنگین در اندام تحتانی صورت میگیره و در نهایت تبدیل به گزگز و بی حسی دست و پا میشه👌🏻 🆔 لینک کانال 👇 http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab