وقتی احساس می‌کنی زندگیت تکراری شده بار سفر ببند؛ کجا رفتن مهم نیست فقط برو، مطمئن باش تغییر محیط باعث تغییر روحیه‌ات می‌شود و برایت شرایطی عالی و بهتر از قبل بوجود می‌آورد پس معطل نکن و بزن به جاده...🚘 امروز جای شما خالی دعوت شدیم باغ اسپارت، کیک فاطمه خانمی هم میل کردیم چون خوشمزه بود دستور پختش را براتون گرفتم👇 🍥مواد لازم ۲ عدد تخم‌مرغ🥚 ۱۰ قاشق آرد 🥣 ۱۰ قاشق شکر🍚 ۱۰قاشق شیر یا ۱۰ قاشق آب یا ۱۰ قاشق گلاب یا ۱۰ قاشق آب پرتقال🥛 ۱۰ قاشق روغن🍾 ۱ قاشق مرباخوری بکینگ‌پودر🍨 ۲ قاشق چای‌خوری وانیل🍧 زعفران به میزان لازم🥃 👩‍🍳طرز تهیه تخم‌مرغ، وانیل و زعفران را با دوتا چنگال خوب هم می‌زنیم تا کش‌دار شود بعد شیر و روغن یا آب و روغن یا گلاب را به آن اضافه می‌کنیم سپس آرد و بکینگ پودر را که از قبل ۳بار الک کرده‌ایم را به آن اضافه می‌کنیم اگر بخواهیم کاکائویی شود باید به بکینگ پودر و آرد موقع الک کردن ۳ قاشق پودر کاکائو اضافه کنیم.🍩 بعد کف قالب را چرب می‌کنیم، اگر قالب‌تان ظرف نچسب است آرد پاشی نمی‌خواهد ولی اگر روحی‌‌ست کف قالب را پس از چرب کردن با الک آرد پاشی می‌کنیم و بعد پشت قالب می‌زنیم تا آردها یک جا جمع نشود و پخش شود البته اگر کف قالب را با فرچه چرب کنیم روغن اضافه در قالب نمی‌ماند سپس مواد را داخل قالب می‌ریزیم و داخل فر گذاشته به مدت نیم ساعت با ۱۸۰ درجه البته چون درجه‌ی فرها متفاوت‌اند بعد از نیم ساعت باید با چنگال داخل کیک بزنیم اگر کیک به چنگال نچسبید پخته است و اگر چسبید به مدت ۱۰ دقیقه‌ی دیگر باید بگذاریم بپزد‌ نوش‌جان😋 🖋مرضیه رمضان‌قاسم