.
✍چه کسانی بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری ام اس MS هستند؟
💠 افرادی که از نظر ژنتیکی دارای طبع سردی هستند و بهطور مداوم از غذاهای سرد استفاده میکنند بیشتر در معرض ابتلا به بیماری اماس قرار می گیرند.
💠 افرادی که علاقه زیادی به خوردن ترشی، سرکه، تمبرهندی و قرهقروت دارند، درصورت مصرف بیرویه این مواد غذایی درمعرض ابتلا به اماس قرار دارند.
💠 افراد زودرنج و حساس نیز بیشتر از سایرین در معرض ابتلا به این بیماری هستند.
💠 کمبود ویتامین ۱۲B و D از دیگر عوامل ایجادکننده بیماری اماس به شمار می رود.
@ramz_va_raz_tandorosti🍀