. ✍چه کسانی بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری ام اس MS هستند؟ 💠 افرادی که از نظر ژنتیکی دارای طبع سردی هستند و به‌طور مداوم از غذا‌های سرد استفاده می‌کنند بیشتر در معرض ابتلا به بیماری ام‌اس قرار می گیرند. 💠 افرادی که علاقه زیادی به خوردن ترشی، سرکه، تمبرهندی و قره‌قروت دارند، درصورت مصرف بی‌رویه این مواد غذایی در‌معرض ابتلا به ام‌اس قرار دارند. 💠 افراد زودرنج و حساس نیز بیشتر از سایرین در معرض ابتلا به این بیماری هستند. 💠 کمبود ویتامین ۱۲‌B و D از دیگر عوامل ایجاد‌کننده بیماری ام‌اس به شمار می رود. @ramz_va_raz_tandorosti🍀