⭕️ شاهد مدیریت سهگانه در سیاست خارجی هستیم/ ادبیات روحانی بیشتر مثل سرهنگها بود تا یک حقوقدان
👤 فریدون مجلسی؛ تحلیلگر روابط بینالملل
🔹این سخنان معمولاً در صحنههای خیابانی یا بین ورزشکاران باستانیکار معمولاً ایراد میشود. ما در عرصه بینالمللی کشوری دارای امکانات و توانمندیهای مشخص هستیم. مدعی هستیم ملتها با ما دوست هستند اما هیچ دولتی با ما دوست نیست. اما این دولتها هستند که ارتش، نظام، قدرت، اقتصاد و اسلحه دارند و ما میخواهیم به جنگ دولت آمریکا برویم. من احساس میکنم صحبتهای آقای روحانی انگار در شرایط جنگی است و دیپلماتیک نیست.
🔹آقای روحانی فقط یک اشاره مثبت به موضوع تنگه هرمز داشتند که تاکید کردند نگفتم که ما تنگه هرمز را میبندیم اما با جمله دوم که «تنگهها بسیار است» این تلقی را ایجاد کردند که منظور روحانی بابالمندب هم هست.
🔹(درباره ادبیات و لحن سخنان رئیس جمهور) آقای روحانی با اینکه ادعا دارند که حقوقدان هستند اما ادبیاتشان سرهنگی بود. ایشان با سخنانی مخالف این رویکرد رای مردم را گرفتند اما اکنون تغییر ادبیات دادهاند.
🔹آقای روحانی ترجیح دادند به جای اینکه به دیگران نصیحت کنند که ادبیات خود را حقوقی کنند خودشان تغییر رویه دادهاند. شاید علت آن تضعیف شدن روحانی در بلوک قدرت باشد. مسئله دیگر این است که اکنون ریاست جمهوری تبدیل به یک هیئت عامل سه نفره متشکل از سران قوا شده و ما شاهد مدیریت سهگانه در زمینه سیاست خارجی هستیم./ اعتمادآنلاین
@Rasad_tahlil