👆👆👆
🔸 قسمت دوم
🔹 پاسخ رسایی به مصاحبه مسئول دفتر ناطق نوری
♻️ وقتی ناطق وزیر کشور بود، طبری چه مسئولیتی گرفت؟
🔰 حمید رسایی: اکنون چند نکته و سئوال جدید درباره ارتباطات اکبر طبری:
۱. بنده در توییتی که منتشر کردم، هیچ اتهامی را متوجه آقای ناطق نوری نکردم و فقط سئوالات و ابهامات موجود از جمله حمایتهای اداری از طبری و لزوم بررسی هزینه ساخت حوزه علمیه مجلل آقای ناطق در لواسان را تا حدودی مطرح کردم تا در مسیر رسیدگی پرونده مورد توجه قرار گیرد.
۲. ادعای عدم شناخت شخصی مطلق و عدم ارتباط کاری و سازمانی "مستقیم و غیر مستقیم" اکبر طبری با ناطق نوری به مزاح بیشتر شبیه است آن هم در حالی که طبری در زمان وزارت کشوری ناطق نوری، بخشدار منطقه بلده شهرستان نور شده و سپس در زمان ریاست وی بر مجلس و نمایندگی برادرش در حوزه انتخابیه نور و محمودآباد، به فرمانداری شهرستان محمودآباد منصوب میشود.
در خصوص حامی مالی حوزه علمیه مجلل آقای ناطق نوری در لواسان و ادعای عدم حمایت طبری، لازم است با بررسی اسناد، ضابطان پرونده و قاضی دادگاه اعلام نتیجه کنند.
۳. ادعا شده که ناطق نوری هیچ توصیهای نسبت به طبری نداشته بلکه در دوره ریاست آیت الله شاهرودی، در این خصوص هشدار داده است. اولا طبری در زمان وزارت کشوری ناطق نوری، بخشدار و در دوره ریاست مجلس وی، فرماندار محموداباد در کنار نور میشود که این بالاتر از هر توصیهای است.
ثانیا اگر آقای ناطق نوری در جایگاه حساس مسئولیت بازرسی دفتر رهبری در این خصوص و پس از نامه هشدار آمیز مرحوم آقای مروی، نکاتی را به آیت الله شاهرودی یادآور شده، مستندات آن را منتشر کند. مخاطراتی که آقای ناطق نگرانش بوده و یادآور شده چه اموری بوده؟ در صورت صحت این ادعا چرا رییس بازرسی این نهاد مهم، وقتی آقای شاهرودی به این مخاطرات توجه نکرده، موضوع را رها کرده است؟
ثالثا اگر ادعای مذکور را بپذیریم، صراحتا دفتر وی به سکوت ناطق نوری در دوره ریاست آقای آملی لاریجانی اذعان میکند! سئوال این است که چرا ناطق نوری فقط در دوره آقای شاهرودی احساس خطر کرده و درباره طبری تذکر داده ولی با اینکه در دوره آقای آملی لاریجانی هم مسئولیت بازرسی را داشته اما ادعان میکند که این نکات را به وی یادآور نشده است؟! چرا سکوت کرده است؟ آیا مخاطراتی که در دوره آقای شاهرودی داشته در دوره اقای آملی لاریجانی برطرف شده؟
۴. در متن توییت اول به عزل یا برکناری آقای ناطق از بازرسی اشاره نشده بلکه تعبیر "کنار گذاشتن" وی بکار برده شده. بدیهی است که استعفای آقای ناطق میتوانست مورد پذیرش قرار نگیرد و ایشان کنار گذاشته نشود. دفتر وی درباره اینکه چرا وی به تصمیم استعفا سوق داده شد نیز چیزی نگفته است و شاید اگر به دلایل استعفا در ماههای نزدیک به انتخابات هم اشاره میشد، به جا بود.
۵. بنده برای حضور در دادگاه و طرح سئوالات مهمتر همراه با مستندات آمادگی دارم.
نکته پایانی: تنها نکته اشتباه در توییت قبل، عدم فرمانداری وی در نور بود که صحیح آن بخشداری در منطقه بلده شهرستان نور و فرمانداری در محمودآباد (همجوار نور) بود. نه در توییت قبلی و نه در این متن، آقای ناطق نوری به شراکت در مفاسد اقتصادی اکبر طبری متهم نشده اما همچنان سئوال مهمتر از مفاسد طبری، این نکته است که چطور در طول این ۴۰ سال، کمترین حد ارتباط و همکاری با منافقین در گزینشهای موشکافانه به درستی مورد توجه قرار میگرفت و مانع از استخدام یک فرد حتی به عنوان آبدارچی یک مجموعه اداری میشده اما اکبر طبری با این سابقه، تا این اندازه در سیستم اداری کشور ارتقا یافته است! چرا و چگونه و با چه انگیزههایی؟!
حتما طبریهای دیگری هم در بدنه مدیریتی کشور حضور دارند و تحت حمایت قاصرانه یا مقصرانه افراد با نفوذی هستند و توانستهاند در این جایگاهها و حتی ردههای بالای نظام نفوذ کنند که امور کشور گاهی قفل میشود.
بررسی این موضوع که سئوال اصلی مردم است به ریشهیابی این فساد بزرگ کمک میکند خصوصا حالا که اراده آیت الله رییسی در مبارزه با فساد بویژه آغاز آن از درون قوه قضاییه، سبب افزایش امید مردم به نظام اسلامی شده است، نباید به سادگی از کنار آن گذشت.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee