👩راهکارهای عجیب برای تشخیص مواد غذایی تقلبی
🥚 تخم مرغ:
⛔برای تشخیص تخم مرغ تازه از تخم مرغ مانده آنرا در ظرف آب بیندازید. تخم مرغی که ته آب برود تازه است.
🍯عسل:
⛔برای تشخیص عسل واقعی، آنرا با یک قطره سرکه و کمی آب مخلوط کنید. اگر کف کند عسل تقلبی است.
🍵 چای:
⛔چای تقلبی حتی در آب سرد هم رنگ میدهد که این بخاطر رنگ مصنوعی آن است
🐟 ماهی:
⛔آپشش ماهی تازه صورتی رنگ است و چشم ماهی تازه برق میزند.
🍚 برنج:
⛔برنج تقلبی حاوی پلاستیک است و سوزاندن مقداری از آن آتش میگیرد و دود سیاه میدهد.
🍹زعفران:
⛔زعفران اصل براق نیست و اگر بین انگشتان دست له کنید انگشت چرب نمیشود و عطر و بو دارد .
🍓 میوه های خشک:
⛔میوه های خشکی که رنگهای فریب دهنده دارند با اکسید سولفور خشک شده است و آلرژی زا هستند
🥪 کَره:
⛔کره را در آب جوش بیندازید. کره حاوی پالم در آب جوش حل نمیشود و حالت بریده بریده پیدا میکند.
🇮🇷رسانه مردمی«خبرگزاری سعیدی»👇
مارادرروبیکا دنبال کنید👇
▶️
https://rubika.ir/joing/ECJIGGGC0HYWWUYZFZDPQDZZNROXBILC
ارتباط باادمین:
@mgh2860
ما را در ایتا دنبال کنید👇
✅
https://eitaa.com/rasanehkhabargozarisaeedi
ارتباط باادمین:
@yazahraa345