. ⚠️ارتباط جوش با موادغذایی طبع گرم ✳️ مصرف زیاد مواد غذایی با طبع گرم با افزایش حرارت کبد در بروز یا تشدید جوش‌های پوستی نقش دارد. ✴️ بنابراین افرادی که دچار جوش هستند باید کمتر از مواد غذایی و ادویه‌های با طبع گرم مانند فلفل و زنجبیل استفاده کنند. ✳️ این اشخاص باید صبح‌ها ناشتا به مدت ۲ هفته از عرقیات خنک و مقوی کبد مانند کاسنی و شاه‌تره به همراه مقداری سکنجبین استفاده و در صورت رفع نشدن مشکلشان به متخصص طب سنتی مراجعه نمایید 🍀‌‌کانال روابط عمومی عقیدتی سیاسی پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ👇🏼 https://eitaa.com/ravabetomomi_agahi_fateb1402