. 🐟نکات مهم مصرف ♻️همزمانی خوردن ماهی با بعضی غذا‌ها و چاشنی‌ها مناسب نیست؛ مثلا خوردن همزمان ماهی با تخم‌مرغ، شیر و هر چه مزه ترشی دارد مثل آبلیمو یا ترشی و سیرترشی توصیه نمی‌شود. ♻️توصیه عمومی به افرادی که مزاج خود را نمی‌دانند، خوردن موادغذایی گرم همراه ماهی است. افرادی که فشارخون دارند هم بهتر است از خوردن موادغذایی ترش‌مزه با ماهی خودداری کنند. ♻️بهترین طعم‌دهنده برای ماهی که می‌توان با آن مصرف کرد، آب نارنج است.نارنج تنها طعم‌دهنده ترشی است که مزاج گرمی دارد. 🍀‌‌کانال روابط عمومی عقیدتی سیاسی پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ👇🏼 https://eitaa.com/ravabetomomi_agahi_fateb1402