🔴 باسلام.
تا دیروز همه میگفتیم قالیباف به درد مجلس نمیخوره ، ایشان یه مدیر جهادی و اجراییه ، برای سازندگی مملکت مناسبه و رییس جمهوریش باعث پیشرفت مملکت میشود ،
اگر بعد از این همه اصرار دلسوزان نظام و نمایندگان مجلس ، نامزد انتخابات نمیشد میگفتن چسبیده به صندلی ریاست مجلس ، دیگه برای چی خودشو به دردسر بندازه ، اما حالا که نامزد شد، میگیم قدرت طلبه ، مجلس اشباعش نکرد و ... .
(اما دوستان این تحلیل را به خاطر داشته باشید تا بعد از انتخابات ):
جناح اصلاح طلب و باند احمدی نژاد و اعتدالیون و سازندگی ها و لاریجانی ها و... با تمام قوا و با همه ظرفیت عزمشان را جزم کردند تا تحت هر شرایطی بتوانند از این فرصت به دست آمده ، بهترین استفاده را کرده و بار دیگر ، با به دست گرفتن بالاترین مقام اجرایی کشور ، وجهه و آبروی از دست رفته خود را به دست آورند و در این مسیر از هیچ تلاشی اعم از تخریب ، بداخلاقی ،سندسازی و سیاه نمایی و... بر علیه رقیب که مشخصا فقط اصولگرایان انقلابی میباشند ،فروگذار نخواهند کرد.
حتی پیش بینی کارشناسان بر وحدت همه اینان حکایت دارد ، یقین داشته باشید اصلاح طلبان حاضرند حتی احمدی نژاد و احمدی نژادی ها حاضرند لاریجانی ها و روحانی چی ها حاضرند اصلاح طلبان تندرو و سازندگی ها و ...رای بیاورند اما انقلابیون شکست بخورند ، چرا که در صورت شکست اصولگراها ،برای این پنج گروه به ظاهر متفاوت اما در هدف یک گروه واحد، حداقل جای پایی در آینده باقی بماند .برای این گروه های بظاهر رقیب ، هدف وسیله را توجیه میکند و اصلا هیچ تعجب نکنید اگر همتی و یا جهانگیری به نفع احمدی نژاد کنار روند ، اگر خاتمی از لاریجانی و یا احمدی نژاد از جهانگیری حمایت کند.
اگردر سابقه هاشمی و حسن روحانی و ناطق نوری و... نظری بیندازید بیشترین زاویه را اینان با اصلاح طلبان و چپ ها داشتند به طوری که رهبری برخورد آنان نسبت به اصلاح طلبان را تعدیل میکردند ، اما امروز همه در یک جبهه هستند، به بیان دیگر همه یک طرف هستند و رهبری و انقلابیون یکطرف .
حال در برابر این جبهه گیری رقیب که البته از آنان به عنوان ..... هم میشود نام برد _چرا که بسیاری از این اشخاص نه جمهوری اسلامی و نه قانون اساسی و نه ولایت را قبول ندارند_ چه باید کرد ؟؟؟؟
به نظر میرسد که مجموعه گروه های اصولگرا و انقلابی ، این خطر را به خوبی درک کرده اند ، از جلسات پشت پرده و همفکری و استفاده از همه خیرالموجودین این جبهه میشود فهمید که ایشان هم با برنامه ریزی وارد گود شدند ،
لذا بنظر میرسد که کاندیداتوری دست جمعی اصولگرایان از خُرد و کلان ، نتیجه تصمیم نهایی جلسات آنان بوده است ،
بنابراین هنوز ، قضاوت زود است که افراد جبهه خودی را متهم به سهم خواهی و خودخواهی کنیم .
افراد شاخص جبهه انقلابی به صورت گسترده شرکت کردند که همه سلیقه های مذهبی در این نبرد انتخاباتی کاندیدا داشته باشند ، که در نهایت به یک نفر برسند و اینطور نباشد رای مردم انقلابی ریزش و یا به حساب رقیب واریز شود، نامزدهای ما با تقسیم کار و تعهد وارد شدند .
مطمئن باشید افرادی همچون زاکانی و بذرپاش و نیکزاد و قاضی زاده هاشمی و ...هرگز برای ماندن نیامدن ، بلکه برای پررنگ کردن جو تبلیغاتی و مناظرات انتخاباتیست .
مطمئن باشید که نامزد اصلی اصولگراها دو نفر بیشتر نیستند «جلیلی و قالیباف »، و اگر نظر سنجی ها بر پیروزی اصولگراها دلالت داشته باشد ،جلیلی به نفع قالیباف انصراف خواهد داد ؛هرچند قالیباف و دوستانش در مجلس توانستد با مدیریت رای نمایندگان مستقل و حتی بعضی از اصلاح طلبان ، جایگاه ریاست مجلس را برای جبهه انقلابی ذخیره کرده است که ذوالنوری پس از پیروزی قالیباف در انتخابات ریاست جمهوری ،می تواند مثلث سه قوه را برای یاران رهبری حفظ کند.
با این توصیفات، از هواداران نامزدهای اصولگرایان انقلابی، توقع میرود که این شرایط حساس را درک کرده و از تخریب رقبای انقلابی ،خودداری کنندو تبلیغات و حمایت آن ها باید از مجموعه نامزدهای این جبهه باشد.
بسیاری از این کاندیداها واقعا به خاطر احساس تکلیف و با روحیه ایثارگری آمده اند ،
مبادا با تعصب و ناآگاهی ، زمینه تخریب خودیها را فراهم کنیم ؛
مبادا بار دیگر ،یاری از جبهه خودی را مظلوم و قربانی و دل رهبری را بسوزانیم ؛ خواهش این است که دل رهبری را نسوزانیم .
این تحلیل فارغ از اینکه چه کسانی از گروه متفقین و جبهه انقلابی تایید صلاحیت شوند میباشد .
اگر همه ما به نحو احسن و با بصیرت و آگاهی به وظایف خود عمل کنیم براحتی از این آزمایش الهی با سرافرازی بیرون خواهیم آمد.
همان طور که از نامزدهای اصولگرایی توقع داریم که منافع شخصی خود را فدای مصالح و سرنوشت کشور کنند ما هم از اعمال نظر شخصی خوداری و منافع انقلاب را در نظر بگیریم ،