📌غذاهاي محلي استان آذربايجان غربي
نام غذا:
#آش_كشك
🔰 مواد لازم:
✔️ گندم پوست كنده: دو پيمانه
✔️ نخود پخته: نصف پيمانه
✔️ كشك محلي: نصف پيمانه
✔️ روغن زرد محلي: دو قاشق غذاخوري
✔️ شيره انگور: به مقدار لازم
✔️ نمك سالم، زردچوبه و ادويه زيرخاكي: به مقدار لازم
✔️ آب سالم: به مقدار لازم
🔰 روش طبخ:
🥘 گندم را با مقداري آب، نمك، زردچوبه و ادويه مي پزيم.
🥘 سپس نخود و كشك را اضافه نموده و مي گذاريم تا كاملاً بپزد.
🥘 در انتها روغن را افزوده و پس از اينكه خوب جا افتاد، در ظرف مورد نظر ريخته و همراه با شيره انگور مصرف مي شود.
🔰 نكته:
☑️ افراد مبتلا به ديابت، به جاي شيره انگور از شيره توت استفاده كنند.
🔰 نظر متخصصين تغذيه:
🟡 اين غذا فيبر بالايي دارد و در پيشگيري از يبوست و سرطان روده بزرگ سودمند است.
🟡 به دليل دارا بودن غلات و حبوبات، اسيد آمينه هاي ضروري بدن را بدون نياز به منابع پروتئين حيواني فراهم مي كند.
🟡 كشك سرشار از كلسيم بوده و براي رشد و استحكام استخوان ها و دندان ها، پيشگيري از پوكي استخوان و تعديل فشار خون مناسب است.
✍ منبع: كتاب خوراك هاي بومي ايران
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐
ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
➡️
t.me/ravazadeh
📸
lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️
eitaa.com/ravazadeh
🆔
splus.ir/ravazadeh
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#آشپزی #آش_کشک #یبوست #سرطان_روده #کلسیم