⭕️ مصرف خوراکی خطرناک سفره
#افطار را فراموش کنید
🔹رئیس صنایع غذایی ایران با اشاره به روشهای غیربهداشتی تهیه شیرینی معروف ماه رمضانی، جایگزینهای طبیعی برای آن توصیه کرد.
🔸 در ماه رمضان میل روزهداران در وعده افطار به غذاهای شیرین بیشتر می شود و این موضوع به دلیل کاهش میزان قند خون در زمان روزهداری است به همین دلیل در سفرههای افطار
#زولبیا و
#بامیه بیشتر از سایر اوقات سال دیده می شود.
🔹 وی ادامه داد: زولبیا و بامیه از مقدار زیادی شکر و چربی تهیه می شود به همین دلیل همه پزشکان و متخصصان تغذیه مصرف آن را تا حد امکان حتی در هنگام افطار منع میکنند.
🔸 روش های نامناسب تهیه زولبیا و بامیه
عزیزی در ادامه با اشاره به اینکه زولبیا بامیه معمولا از روغنهای خوب تهیه نمیشود، افزود: این شیرینی معمولا با روغنهای چندبار مصرف و سیاه سرخ میشود و همین مسئله میتواند برضرر و زیان این خوراکی ماه رمضانی بیفزاید.
🔹 وی تاکید کرد: بهتر است به جای مصرف زولبیا بامیه در هنگام افطار از خرما، توت خشک و کشمش برای بالا بردن سطح قند بدن استفاده شود تا سلامت بدن حفظ شود.
🔸 عزیزی اظهار کرد: مصرف زیاد زولبیا و بامیه به دلیل میزان شکر بالای آن باعث ایجاد بیماریهای مختلفی از جمله دیابت و بیماری های قلبی و عروقی در آیندهای نزدیک میشود و متخصصان تغذیه توصیه میکنند که مواد طبیعی را جایگزین این شیرینی پرچرب کنند.
🔹 وی یادآور شد: افراد برای بالا بردن قند خون خود در وعده افطار میتوانند از نوشیدنیهایی حاوی آبلیمو و عسل طبیعی استفاده کنند.
📕 منبع: خبرنگاران جوان
#ماه_رمضان
🎯 برگرفته از:
🌐
ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
🆔
sapp.ir/ravazadeh
✴️
eitaa.com/ravazadeh
➡️
http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw