⭕️ مصرف خوراکی خطرناک سفره را فراموش کنید 🔹رئیس صنایع غذایی ایران با اشاره به روش‌های غیربهداشتی تهیه شیرینی معروف ماه رمضانی، جایگزین‌های طبیعی برای آن توصیه کرد. 🔸 در ماه رمضان میل روزه‌داران در وعده افطار به غذاهای شیرین بیشتر می شود و این موضوع به دلیل کاهش میزان قند خون در زمان روزه‌داری است به همین دلیل در سفره‌های افطار و بیشتر از سایر اوقات سال دیده می شود. 🔹 وی ادامه داد: زولبیا و بامیه از مقدار زیادی شکر و چربی تهیه می شود به همین دلیل همه پزشکان و متخصصان تغذیه مصرف آن را تا حد امکان حتی در هنگام افطار منع می‌کنند. 🔸 روش های نامناسب تهیه زولبیا و بامیه عزیزی در ادامه با اشاره به اینکه زولبیا بامیه معمولا از روغن‌های خوب تهیه نمی‌شود، افزود: این شیرینی معمولا با روغن‌های چندبار مصرف و سیاه سرخ می‌شود و همین مسئله می‌تواند برضرر و زیان این خوراکی ماه رمضانی بیفزاید. 🔹 وی تاکید کرد: بهتر است به جای مصرف زولبیا بامیه در هنگام افطار از خرما، توت خشک و کشمش برای بالا بردن سطح قند بدن استفاده شود تا سلامت بدن حفظ شود. 🔸 عزیزی اظهار کرد: مصرف زیاد زولبیا و بامیه به دلیل میزان شکر بالای آن باعث ایجاد بیماری‌های مختلفی از جمله دیابت و بیماری های قلبی و عروقی در آینده‌ای نزدیک می‌شود و متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند که مواد طبیعی را جایگزین این شیرینی پرچرب کنند. 🔹 وی یادآور شد: افراد برای بالا بردن قند خون خود در وعده افطار می‌توانند از نوشیدنی‌هایی حاوی آب‌لیمو و عسل طبیعی استفاده کنند. 📕 منبع: خبرنگاران جوان 🎯 برگرفته از: 🌐 ravazadeh.com ✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh ➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw