غذاهاي محلي استان فارس نام غذا: آب نخود مواد لازم: نخود: سه چهارم پیمانه گوشت گوسفند: ۱۸۰ گرم کلم قمری: یک عدد پیاز متوسط: یک عدد روغن زرد محلی: دو قاشق غذاخوری نمك سالم، زردچوبه و ادويه زيرخاكي: به مقدار لازم آب سالم: به مقدار لازم روش طبخ: ابتدا پیاز را خرد کرده و با روغن تفت می دهیم. سپس گوشت، نخود، کلم قمری خرد شده، نمک، زردچوبه و ادویه را افزوده و با مقدار کافی آب سالم روی حرارت ملایم می گذاریم تا کاملاً پخته، غليظ شده و جا بيفتد. نظر متخصصين تغذيه: اين غذا به دليل داشتن حبوبات، تأمين كننده پروتئين، آهن و ٦٠٪؜ كلسيم مورد نياز روزانه مي باشد. مقوي و سير كننده است و براي نوجوانان، ورزشكاران و افرادي كه قصد كاهش وزن دارند توصيه مي گردد. كلم قمري سرشار از ويتامين هاي C و D بوده و در پيشگيري از بروز سرطان و بيماري هاي التهابي سودمند است. كتاب خوراك هاي بومي ايران •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈• 🌐 ravazadeh.com ✅ صفحات رسمی حکیم دکتر روازاده در فضای مجازی 🔴 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir 🟡 https://twitter.com/DrRavazadeh?s=09 🟣 https://www.youtube.com/c/DrRavazadeh-ir ⚪️ https://www.aparat.com/ravazadeh 🟠 eitaa.com/ravazadeh 🟢 https://splus.ir/ravazadeh 🔵 t.me/ravazadeh 🌏 ravazadeh.com