يه سري ترفند هست تو پخت ساده ترين غذاها كه باعث ميشه كه خوشمزگی رو تو هر لقمه حس كرد😋 طبخ مرغ: حتما از روز قبل مرغ رو با پياز و فلفل و نمك و زردچوبه و ادويه مخصوص مرغ مرينيت کنید برای پخت هم يه پياز بزرگ رو نگينی خورد همراه يه ساقه كرفس و هويج و فلفل دلمه ای دوتا هل و يك تكه خيلی خيلی كوچيك دارچين و نمك و زردچوبه وفلفل وادويه  و يك قاشق رُب با مقداري آب كه سطح مرغها رو بپوشونه بذارید روی شعله كم تا كاملا بپزه و بافت نرمی پيدا كنه ...🌱 🧕🏻 🦋| @dokhtarane_booyesib ✨| @booyesib_ir