🌾خواص سمنو 🔺مزاج سمنو👈 گرم و ترو به سمت اعتدال نزدیک است. 🔺 مصرف سمنو برای همه مزاج ها، مخصوصا خشک مزاجان توصیه می شود اما دارندگان مزاج گرم و تر نباید در مصرف آن زیاده روی کنند. 🔺برای تهیه سمنو باید از گندمی استفاده شود که دانه آن متوسط رو به درشت، رنگ آن مایل به زرد و بدون آفت باشد. 🔺از آنجایی که سمنو، از شیره جوانه گندم و آرد، پخته و تهیه می شود غذایی سهل الهضم با کمترین دفعیات است. 🔺یک وعده غذایی کامل محسوب می شود. 🔺و به دلیل آن‌که ارزش غذایی آن نسبت به برنج و سایر حبوبات زیادتر است برای رشد کودکان و نوجوانان یا برای مصرف در دوران نقاهت بیماری، بهترین غذا محسوب می شود. ☝️اما مصرف زیاده از حد آن برای مبتلایان به دیابت و اضافه وزن توصیه نمی شود. 🍎مجموعه طبی رایحه سیب👇👇 @rayeheyesib