✉️
جلوگیری از سفید شدن دانه انار
وجود عارضه دانه سفیدی سبب کاهش میزان بازار پسندی و صادرات این محصول می گردد. این عارضه بیشتر در محصولات دوره اول گلدهی اتفاق می افتد و همین امر باعث کاهش چشمگیر کیفیت انار می شود. بنابراین این عارضه هر ساله خسارت زیادی را به باغداران وارد می کند. تحقیقات نشان داده در صورتی که باغ مدیریت مناسبی را داشته باشد درصد میزان سفیدشدگی دانه های انار کمتر خواهد بود.
به طور کلی از جمله راهکارهای کاهش سفید شدن دانه های انار:
_ احداث باغ در ارتفاع زیاد
_ رعایت اصول کشت
_ اصلاح خاک
_ مدیریت تغذیه
_ مدیریت آبیاری
_ استفاده از سایبان برای باغ
_ استفاده مالچ در کف باغ و حفظ پوشش سبز در کف باغ
_ برداشت به موقع محصول
_ انبارداری و نگهداری محصول در شرایط مناسب
#انار
📡
@resane_khr