دکتر #جلیلی واقعا چقدر رأی آورد؟
تحلیل نتیجه نهایی #انتخابات
گفته می شود دکتر جلیلی نزدیک به ۱۴ میلیون رأی آورده
اما آیا این آمار حقیقی است؟؟
اینکه گفته می شود دکتر جلیلی در انتخابات ریاست جمهوری ایران نزدیک به چهارده میلیون رأی آورده است را همگی شنیده ایم؛ ولی آیا این آمار حقیقی است؟ این بستگی دارد که حقیقت را چه ببینیم و چطور تحلیل کنیم.
سال ها پیش که ایران بودم در مراسم ختم یکی از اساتید دانشگاه علم و صنعت یکی از استادان محترم دانشکده برق در سخنرانی گفت: بچه ها ناراحت نباشید! مرگ حقیقی و مرگ مجازی داریم؛ بسیاری از آدمها دچار مرگ حقیقی هستند، حتی در زمان حیاتشان، چون تولیدی ندارند، دغدغه و آرمانی ندارند؛ ولی استاد شما مرگ مجازی دارد چون همه عمرش برای علم مجاهدت کرده و وجودش در کتاب ها و آثارش ادامه خواهد داشت. پس سعی کنید حقیقت های واقعی را ببینید همیشه!
پس بیایید حقیقت را بررسی کنیم و ببینیم آیا دکتر جلیلی واقعا شکست خورده است؟ چه کسانی در داخل ایران به دکتر جلیلی عزیزمان رأی دادند؟ در خارج از کشور چطور؟ تحلیل ما بر اساس تحقیق و مشاهدات میدانی نشان می دهد که رأی دهندگان از میان خیل عظیم نخبگان، دانشگاهیان، دانشجویان، کارگران، صاحبان صنایع و شرکت های دانش بنیان، همراهان دولت سیزدهم و هواداران سید عزیزمان شهید رئیسی، طرفداران دیپلماسی اقتدار و دوستداران شهید امیر عبداللهیان، خانواده شهدای دفاع مقدس و مدافع حرم، خانواده شهدای مقاومت و خدمت، و همه آنان که به پیشرفت کشور و گسترش عدالت امید داشته و دارند، می باشند. (امروز آرزو کردم ای کاش رأی ها ضریب داشتند، آخر چطور می شود رأی یک مادری که فرزند دسته گلش را فدای وطن کرده و هنوز چشم انتظار اثری از دلبندش است با رأی یک زن اغتشاش گر که به بهانه مرگ فرزندش کشور را به آشوب دعوت می کند، یکی باشد؟ آیا درک این دو نفراز حقیقت وطن یکی است؟ طبق فرمایش قرآن آیا نابینا و بینا یکسان هستند؟ أنعام-۵۰)
ولی آیا رأی های حقیقی همین قدر بود؟؟؟ پس شهدا چه؟؟؟؟ حق رأی آنها چه می شود؟؟؟ شهروندانی که جانشان را فدای انقلاب، استقلال و پیشرفت علمی و دفاعی کشورشان، دفاع از وطنشان در برابر تجاوز خارجی، دفاع از ناموس و امنیت داخلی و حتی دفاع از مظلوم در سایر کشورها کردند، اگر زنده بودند به چه کسی رأی می دادند؟ به کدام طرز تفکر، عزت یا ذلت؟ کاش حداقل حق رأیشان را به خانواده شان داده بودند. شهدای مظلوم خدمت که حتی مورد توهین و افترا هم قرار گرفتند.
از میان سایر شهروندان ایرانی، بسیاری از نوجوانان که به سن رأی نرسیده بودند هم با مطالعه و تحقیق و شناخت دکتر جلیلی طرفدار او شدند. حتی خیلی ها در صحنه تبلیغات هم فعال بودند. جواب آینده آنها چه می شود؟ آنها که طبق قانون آنقدر بالغ نشده اند که رأی بدهند، ولی حقیقتا به بلوغ فکری و تحلیلی و سیاسی رسیده اند و حتی نسبت به بسیاری از واجدین شرایط رأی دادن، برای انتخابشان فعالیت و تلاش هم داشته اند. این چشم های درخشان و امیدوار به اقتدار کشورشان، در آینده چه خواهد دید؟
ایران میزبان بسیاری از شیعیان مظلوم است که از گوشه و کنار جهان به ایران پناهنده شده اند. زبان فارسی و فرهنگ ایرانی یاد گرفته اند ولی حق رأی ندارند. و قطعا حق اعتراض هم برای پیامدهای انتخاب شهروندان ایرانی روی زندگیشان را ندارند. رأی آنها که بوده است، اگر حق رأی داشتند؟؟ قطعا به تفکر غربگرا رأی نمی دادند، چون همین غرب با ظاهر فریبنده اش پدر کشورشان را در آورده و آواره شان کرده است. یک نمونه اخیر خانواده شهدای غزه که به تازگی وارد ایران شده اند.
آزادگان جهان که امیدشان ایران قوی برای ایستادن جلوی آمریکا بود چه می شوند؟ کاش امید ها و آرزوها حق رأی می داد به آدمها. انتخابی که کردیم نتیجه اش فقط برای ما نبود. اقتدار ایران نه تنها معادلات منطقه بلکه توزیع قدرت در جهان را تغییر می دهد.
و کلام آخر…
به نظر شما رأی حقیقی دکتر جلیلی چقدر بوده است؟؟
نتیجه اعلامی هر چه هست شکست نیست. اسمش هر چه باشد شکست محسوب نمی شود. برای کسی که با تمام ایمانش، توان و ظرفیتش به میدان آمد و همه را اینطور متحد کرد و به جنب و جوش درآورد، شکست معنایی ندارد؛ نه برای خودش و نه برای طرفدارانش. رأی ما هنوز هم دکتر جلیلی است.
و من الله التوفیق
هواداران خارج از کشور دکتر سعید جلیلی
@resane_mehrr