خورش گل کلم 🧑‍🍳مواد لازم: گل کلم پاک نشده: ۲ کیلوگرم گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم پیاز: ۲ عدد روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم رب یا پوره گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه گوشت: به مقدار لازم 🧑‍🍳طرز تهیه: ابتدا گل کلم را تمیز کنید و بشویید. یکی از بهترین روشهای شستن گل کلم و از بین بردن میکروبهای آن، این است که؛ گل کلم ها را به اندازه دلخواه برش بزنید و داخل یک لگن آب بریزید و با کمی نمک و سرکه خیس کنید و بعد از ۱۵ دقیقه آبکشی کنید و بگذارید داخل آبکش تا آب اضافه خارج شود. گل کلم ها را بعد از شستن داخل قابلمه و کمی زردچوبه برای ۱۵ دقیقه خوب تفت دهید تا بوی خامی گل کلم ها از بین برود. در ادامه پیاز را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و به همراه کمی فلفل سیاه، ادویه و گوشت چرخ کرده مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا مواد منسجم شود و بعد از مواد بردارید، به اندازه یک گردو سرخ کنید. دقت کنید گوشت قلقلی ها باید در حد نیم پز شدن و کمی تغییر رنگ دادن سرخ شود. در ادامه در یک قابلمه رب را به همراه کمی روغن خوب تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود، دقت کنید می توانید به صورت ترکیبی از رب و پوره استفاده کنید و بعد گل کلم و گوشت قلقلی را اضافه کنید و روی مواد آب جوش بریزید و هم بزنید و درب قابلمه را قرار دهید و بگذارید برای ۱ ساعت پخته شود و به همراه برنج میل کنید. @zane_ruz 🌺 @reyhanenabbe https://eitaa.com/joinchat/3883860013C33be20ec18