کتلت بادمجان با گوشت 👩‍🍳مواد لازم: بادمجان: ۴ عدد گوشت چرخ کرده: ۴۵۰ گرم پیاز: ۲ عدد سیر: ۱ حبه تخم مرغ: ۱ عدد نمک، فلفل و ادویه: به مقدار لازم روغن: به مقدار لازم 👩‍🍳طرز تهیه: ابتدا بادمجان ها را با پوست بشویید و روی اجاق گاز کبابی کنید. اما اگر وقت کافی ندارید می توانید بادمجان ها را خام رنده کنید. دقت داشته باشید بعد از کبابی کردن بادمجان ها، پوستشان را بگیرید و با چنگال یا گوشت کوب خوب له کنید. برای این کار ابتدا پیاز و سیر را رنده کنید و آب اضافه اش را بگیرید و بعد آن را خوب با گوشت ورز دهید و به ظرف بادمجان ها اضافه کنید و مجدد همه مواد را با هم مخلوط کنید. در نهایت تخم مرغ، نمک، فلفل و ادویه را اضافه کنید و مجدد همه مواد را خوب مخلوط کنید تا مایه کتلت بادمجان شما آماده شود. اگر مایه کتلت شما شل بود می توانید مقداری آرد سوخاری به مواد اضافه کنید. سپس در ماهیتابه مناسب مقداری روغن بریزید و بگذارید داغ شود بعد مقداری از مایه کتلت را بردارید و با دست خود شکل دهید و داخل ماهیتابه بگذارید تا سرخ شود. بعد که یک سمت کتلت سرخ شد نوبت آن است آن را برگردانید و سمت دیگر را سرخ کنید. @zane_ruz 🌺 @reyhanenabbe https://eitaa.com/joinchat/3883860013C33be20ec18 ━━━🕊✨🌺✨🕊━━