#کدبانوگری
🍗مرغ ناردونی
👩🍳مواد لازم:
ران و سینه مرغ: ۴ تکه
رب انار: ۱ قاشق غذاخوری
آب انار: ا لیوان
انار دون شده: ۱ لیوان
پیاز: ۲ عدد بزرگ
نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار کافی
روغن: به مقدار کافی
👩🍳طرز تهیه:
ابتدا به مرغ مقداری نمک، فلفل، زردچوبه و هر ادویه دیگری که دوست دارید اضافه کنید و سپس آن را درون یخچال قرار دهید تا ادویه به خورد مرغ برود. سپس درون تابه به میزان کافی روغن بریزید. بعد از این که روغن به اندازه کافی داغ شد، پیازهای خردشده را به تابه اضافه کنید و مقداری زردچوبه و فلفل اضافه کنید اجازه دهید تا کاملاً سرخ و طلایی شوند. مرغ ها را نیز به تابه اضافه کنید و بگذارید تا همراه با پیاز سرخ شوند. تفت دادن مرغ را تا جایی ادامه دهید که رنگ مرغ تغییر کند و بافت روی آن طلایی رنگ شود. در ادامه آب انار را به همراه مقداری آب به ظرف مرغ اضافه کنید و اجازه دهید تا روی حرارت ملایم به آرامی بپزد تا جایی که آب غلیظ شود. سپس پیاز دیگر را مجدداً خرد کنید تفت دهید تا طلایی شود. بعد از اینکه پیازها کاملاً به حالت خلالی سرخ شدند، انارهای دون شده را به ظرف اضافه کنید و همراه با پیاز، کمی نمک و فلفل تفت دهید. در آخر یک قاشق غذاخوری رب انار را نیز به مواد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا با تمام آنها ترکیب و یکدست شوند.
انتهای پخت مرغ، ترکیب انار دون شده و پیاز را به مرغ اضافه کنید و بعد از گذشت ۱۰ دقیقه می توانید زیر آن را خاموش کنید.
@zane_ruz
#اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج ❤️
✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️
@reyhanenabbe
https://eitaa.com/joinchat/3883860013C33be20ec18