مدیریت و فنّاوری روز دنیا، امروزه بر پایه 🍯عسل آنتی‌اکسیدانی و آنتی‌بیوتیکی متمرکز شده و دیگه مواردی مثل میزان ساکاروز 🔬اولویت روز دنیا نیست. محصولاتی از 🐝زنبورعسل خاصیت آنتی‌اکسیدانی و آنتی‌بیوتیکی داره که سالم، زنده و خام، و تازه باشه و بدون دخالت انسانی👨‍🌾 (به‌جز در اصول پرورشی) در جریان قوی و سالم شهد و گرده 🌼🌺تولید شده باشه به علاوه به‌دور از نهاده‌های شیمیایی و سموم کشاورزی تولید و برداشت شده باشه به بیان ساده تر، موقع انتخاب و خرید عسل 🍯 باید بگردیم دنبال عسلهایی که خاصیت دارویی 💚 بیشتری دارن نه عسلی که صرفا ساکارز پایین تری داره👌 لذا زنبوردار هم باید با گیاهان دارویی☘ شهدزا کاملا آشنایی داشته باشه و مناطقی که اون پوشش گیاهی رو دارن انتخاب کنه و زنبورها رو اونجا مستقر کنه https://eitaa.com/rohganarde 💐