🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ✅ طرح تحول آسان و گام به گام در سبک تغذیه. 3⃣ گام سوم: ✅ رعایت مصلحات غذایی. 💡رعایت مصلحات (اصلاح کننده های) غذایی موجب دفع ضرر مواد غذایی و موجب متعادل کردن مزاج آنها میشود که رعایت این نکته کم هزینه (خیلی خیلی کم هزینه) موجب پیشگیری از بروز غلبه مزاج ها و بیماری در بدن میشود. ❗️نمونه ها: 🔰مصلح دوغ، نعناع و آویشن. 🔰مصلح ماست، زنیان 🔰مصلح برنج، زیره. 🔰مصلح کباب گوسفندی سماق. 🔰مصلح سرکه، عسل(انگبین). همان سرکنگبین یا سکنجبین. 🔰مصلح پنیر، گردو. 🔰مصلح شیر، عسل 🔰مصلح عدس، گلپر 🔰مصلح ماهی، خرما و گلنگبین. 🔰و ... ‼️اینها فقط نمونه و یک مصلح ذکر شد. در حالی که مواد غذایی بعضا چندین مصلح دارند که طبق سلیقه و در دسترس بودن میتوان یکی از آنها را استفاده کرد. برای آشنایی بیشتر با انواع مصلحات غذایی و حتی درجه مزاج مواد غذایی به کتاب مفید و زیبای تغذیه در طب ایرانی اسلامی تالیف متخصص و استاد طب سنتی دکتر کرد افشار و .... مراجعه کنید. (این کتاب در فروشگاه طیبات موجود است.) 🔵 این مرحله هیچ هزینه ای زیادی برای خانواده ندارد. غالب موارد در خانه پیدا میشود یا به راحتی از عطاری یا بازار میتوان تهیه کرد. 🔹مواد لازم جهت این کار: 🔰تهیه کتاب تغذیه در طب ایرانی اسلامی(هزینه این کتاب ارزشمند و مفید فقط بیست هزار تومان می باشد.) 🔰تهیه مصلحات مورد نیاز 🔰داشتن دغدغه سلامتی خود و خانواده. 🔰یک مقدار اراده که این گام سوم را هم انجام دهد. 🍏مجموعه طبی رمّان http://eitaa.com/joinchat/74317837C1df67f69b2