🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
✅ طرح تحول آسان و گام به گام در سبک تغذیه.
3⃣ گام سوم:
✅ رعایت مصلحات غذایی.
💡رعایت مصلحات (اصلاح کننده های) غذایی موجب دفع ضرر مواد غذایی و موجب متعادل کردن مزاج آنها میشود که رعایت این نکته کم هزینه (خیلی خیلی کم هزینه) موجب پیشگیری از بروز غلبه مزاج ها و بیماری در بدن میشود.
❗️نمونه ها:
🔰مصلح دوغ، نعناع و آویشن.
🔰مصلح ماست، زنیان
🔰مصلح برنج، زیره.
🔰مصلح کباب گوسفندی سماق.
🔰مصلح سرکه، عسل(انگبین). همان سرکنگبین یا سکنجبین.
🔰مصلح پنیر، گردو.
🔰مصلح شیر، عسل
🔰مصلح عدس، گلپر
🔰مصلح ماهی، خرما و گلنگبین.
🔰و ...
‼️اینها فقط نمونه و یک مصلح ذکر شد. در حالی که مواد غذایی بعضا چندین مصلح دارند که طبق سلیقه و در دسترس بودن میتوان یکی از آنها را استفاده کرد.
برای آشنایی بیشتر با انواع مصلحات غذایی و حتی درجه مزاج مواد غذایی به کتاب مفید و زیبای تغذیه در طب ایرانی اسلامی تالیف متخصص و استاد طب سنتی دکتر کرد افشار و .... مراجعه کنید. (این کتاب در فروشگاه طیبات موجود است.)
🔵 این مرحله هیچ هزینه ای زیادی برای خانواده ندارد. غالب موارد در خانه پیدا میشود یا به راحتی از عطاری یا بازار میتوان تهیه کرد.
🔹مواد لازم جهت این کار:
🔰تهیه کتاب تغذیه در طب ایرانی اسلامی(هزینه این کتاب ارزشمند و مفید فقط بیست هزار تومان می باشد.)
🔰تهیه مصلحات مورد نیاز
🔰داشتن دغدغه سلامتی خود و خانواده.
🔰یک مقدار اراده که این گام سوم را هم انجام دهد.
🍏مجموعه طبی رمّان
http://eitaa.com/joinchat/74317837C1df67f69b2