اول اینکه ظرفی که میخواید داخلش بریزید خشک باشه، و دربش محکم بسته بشه که هوا نره توش و کپک بزنه... مرحله بعد اینکه: توی قابلمه کوچیک ۳ لیوان آب و نصف لیوان سرکه و ۳ قاشق غذاخوری نمک و بریزید با شعله زیاد، هم بزنید تا نمک حل بشه توش و جوش که اومد بزارید یه گوشه تا کاملا خنک بشه. مرحله بعد ترخون و شوید و یه حبه سیر و چهارتا نخود و یه فلفل تند بزارید، بعد خیارهای بچینید روش، و دوباره ترخون و شوید و فلفل و سیر رو بهش اضافه کنید و ترکیب آب و سرکه رو بریزید به اندازه یه بند انگشت بالاتر از موادمون.🌱 درشو محکم ببندید،توی محیط آشپزخونه باشه، حدود ۱۰ روز صبر کنید تا خیارشور آماده بشه.🌱🌱🌱 🌱🌱🌱🌱🌱 حالا اولین بار که باز کردید،باید بره داخل یخچال حدود یکسال میمونه براتون. چرا نخود میریزیم؟؟؟ چون طی زمان از خودش گازی منتشر میکنه که باعث ترد شدن خیارشورمون میشه...❤️ https://eitaa.com/romminaa