#طرز_تهیه_خیارشور_ترد_و_خوشمزه
اول اینکه ظرفی که میخواید داخلش بریزید خشک باشه،
و دربش محکم بسته بشه که هوا نره توش و کپک بزنه...
مرحله بعد اینکه:
توی قابلمه کوچیک ۳ لیوان آب و نصف لیوان سرکه و ۳ قاشق غذاخوری نمک و بریزید با شعله زیاد، هم بزنید تا نمک حل بشه توش و جوش که اومد بزارید یه گوشه تا کاملا خنک بشه.
مرحله بعد ترخون و شوید و یه حبه سیر و چهارتا نخود و یه فلفل تند بزارید، بعد خیارهای بچینید روش، و دوباره ترخون و شوید و فلفل و سیر رو بهش اضافه کنید و ترکیب آب و سرکه رو بریزید به اندازه یه بند انگشت بالاتر از موادمون.🌱
درشو محکم ببندید،توی محیط آشپزخونه باشه، حدود ۱۰ روز صبر کنید تا خیارشور آماده بشه.🌱🌱🌱
🌱🌱🌱🌱🌱
حالا اولین بار که باز کردید،باید بره داخل یخچال حدود یکسال میمونه براتون.
چرا نخود میریزیم؟؟؟
چون طی زمان از خودش گازی منتشر میکنه که باعث ترد شدن خیارشورمون میشه...❤️
#رسپی_غذا
https://eitaa.com/romminaa