چند ترفند سری در آشپزی که فقط مخصوص سرآشپزهای رستوران‌هاست! 👌 اگر در حال سرخ کردن همبرگر هستید، یک گودی در وسط آن ایجاد کنید. با این کار مدت زمان طبخ غذا را کاهش خواهید داد. برای بریدن بی‌عیب و نقص یک تکه کیک، چاقو را زیر آب داغ نگه دارید. اندزه هر وعده غذایتان را با مشت خود اندازه بگیرید. برای پیشگیری از سر خوردن چاقو، چند کش پلاستیکی دوردسته بپیچید. هر چه پوست لیمو ترش نازک‌تر، ترش‌تر برای بررسی تازگی تخم مرغ، به حلقه‌ سفیده که اطراف زرده است توجه کنید. وقتی یک برش از کیک برمی‌داریم، می‌توانیم با اتصال دو تکه نان تست توسط خلال دندان به لبه‌های کیک از بیات یا خشک شدن آن جلوگیری ‌کنیم. بهتر است سبزیجات تازه را در تکه‌ای فویل بپیچیم تاطولانی‌تر آنها رانگه داریم. برای گرم کردن مجدد پیتزایی که قبلا پخته شده، قبل از قرار دادن آن در فر، کمی آب روی غذایتان اسپری کنید. استیک را در امتداد رگه برش بزنید. با این کار از پاره و تکه شدن آن پیشگیری می‌کنید 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 @rooyannegar