👈در چنین مواقعی که چنین افکاری بر ما حاکم می شود از چه تکنیکهایی می توانیم استفاده کنیم:
◀️۱.تکنیک «بدتر از من، بهتر از من»: حتما این نکته را بارها شنیدهاید که مردی ناله میکرد که «کفشی برای به پاکردن ندارم» فردی به او رسید و گفت: "ناراحت نباش من پایی برای کفش به پاکردن ندارم."از آنچه برایمان مانده غافل نشویم و برای بهتر بودن،از ذخایر واقعی توانایی های خود غفلت نکنیم.
◀️۲ تکنیک «کشف الماس خاک خورده»: سختیها و مشکلات به معنای واقعی جنبههای شگفتانگیز و ناشناخته ما را به نمایش میگذارد و چون الماسی خاک گرفته میماند که سالها آن را ندیده بودیم. مشکلات فرصتهای جدید برای بروز تواناییهای مان فراهم میسازد. به طور نمونه اگر همیشه از یک دست مسلط خود استفاده میکردیم، در شرایط سخت، سایر اعضا توانایی هایشان را به نمایش می گذارند. چو عضوی به درد آید، دگر عضوها را نماند قرار.
◀️۳. تکنیک منصف بودن: نسبت به مسائل و مشکلات زندگی خود منصف باشیم و در مورد آن اغراقگو نشویم. نگاه مورچهای نداشته باشیم که وقتی با قطره آبی روبرو میشود «میگوید دنیا را آب برد» به عنوان یک انسان از فهم و شعور خود نهایت استفاده را ببریم تا در مواقع عادی و به خصوص بحرانی «راه ایجاد کنیم» و منصفانه برخورد کنیم. نگاهی متعادل تر به نقاط مثبت و ضعفهای خودمان داشته باشیم. سیاهنمایی نکنیم. از فرصتهای مانده نهایت استفاده را ببریم. تمرین کنیم چون عقاب بر مشکلات مسلط شویم و همت« مورچه» را داشته باشیم.
ادامه دارد...
#سبک_زندگی
#روانشناسی
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe