💉ادعای شفادهی در فرقههای نوپدید
✍️یکی از دلایل جذب افراد به نحله ها و فرقه های نوظهور، بحث شفادهی است. بسیاری از فرقه های نوظهور شرقی و غربی، ادعای شفاهی از رهگذر روشهایی چون فرادرمانی دارند. افراد هم به امید درمانم شکلات جسمی یا روحی روحی که درمانی برای آنها نیافتهاند، به این فرقه ها می پیوندند. اما مسئله اینجاست که افراد وقتی برای درمان وارد چنین گروههایی می شوند، نه تنها عموماً هیچ دستاوردی ندارند، بلکه دچار آسیب هایی نیز می شوند.
♋️از میان فرقههای نوظهور، جریانهایی چون «ریکی» و فرقه «عرفان حلقه»، همچنین افرادی چون «ع.ا» با تمرکز بر فرادرمانی و انرژییدرمانی، ادعای شفادهی داشتهاند. هرچند، مطالعه نتایج حاصل از بهاصطلاح درمان های آن ها ، بیانگر نقض این ادعاهست.
👈در یکی از منبع ریکی آمده است: وقتی که یک مجرای ریکی (منظور، فردی است که از طریق انرژی ریکی درمان میکند. به دلیل جریان یافتن ریکی از طریق وی، او را مجرا یا کانال مینامند) عمل شفابخشی انجام میدهد، چاکراها را متعادل و متوازن میکند و موانع را برمیدارد، به طوری که عمل درمان (شفابخشی) تسریع میشود، چون چاکراها و نادیها مجدداً انرژیدهی شدهاند. ریکی ابتدا کالبد آئورایی (هالهای) سپس کالبدهای عاطفی و جسمی را درمان میکند، ریکی فقط به منظور درمان بیماریهای جسمی و عاطفی مورد استفاده قرار میگیرد. میبینیم که ریکی، چیزی فراتر از درمان بیماریهای جسمی و عاطفی است.
👈در عرفان حلقه نیز مانند ریکی، ادعای شفادهی بیماران جسمی و روحی وجود داشته، طاهری در این باره میگوید:
بیمار توسط فرد درمانگر به شبکه شعور کیهانی متصل شده و مورد کاوش (اسکن) قرار میگیرد.... در این مکتب درمانی، برای درمان همه انواع بیماریها میتواند مؤثر باشد و درمانگر اجازه ندارد که نوعی از بیماریها را غیرقابل علاج بداند... لذا برای شعور و هوشمندی کیهانی هر نوع اصلاح و رفع هر اختلالی در بدن به آسانی امکانپذیر است.
🔹با همین ادعاها، شماری از افراد و بیماران به امید بهبودی به این جریانها پیوسته و بدون اخذ نتیجه، چهبسا متحمل آسیبهای شدیدتری نیز شدهاند. به این ترتیب میتوان گفت، شفادهی، یکی از روشهای فرقهها در جذب و افزایش شمار مریدان است.
📚نقل به مضمون از کتاب «حلقه اسارت» به قلم جمعی از استادان حوزه و دانشگاه
@Feraghvaadyan