🔺حشرات رسما وارد چرخه مواد غذایی در اروپا شدند! ؛ ملخ خشک شده حداکثر ۱۰ درصد برای بیسکویت / توضیح رسانه دولت آلمان درباره مزیت حشرات
🔹دویچه وله، رسانه دولت آلمان خبر داد که کمیسیون اتحادیه اروپا حشرات را به عنوان آلترناتیو منابع پروتئینی ردهبندی کرده که میتوانند برای گذار به مواد غذایی پایدارتر مورد استفاده قرار بگیرند.
🔹رسانه حکومت آلمان، درباره علت این تصمیم توضیح داده که بنا بر تحقیقات پرورش حشرات برای غذا مزیت هایی دارد مثلا: تولیدگازهای گلخانهای کمتر، مصرف آب کمتر و تولید کمتر آشغال.
🔹از حدود یک سال و نیم پیش برخی حشرات وارد چرخه غذایی اتحادیه اروپا شدهاند؛ حشراتی مانند کرم زرد آرد و ملخ به صورت خشکشده به عنوان اسنک یا آردشده به عنوان افزودنی خوراکی تا حداکثر ۱۰ درصد برای بیسکویت، ماکارونی، نان، کورنفلکس یا سایر مواد غذایی حاوی پروتئین./آخرین خبر
https://eitaa.com/roshangaryerfan