مواد لازم:
آرد سبوس دار – یک کیلو
شیر – دو پیمانه
شکر – نصف پیمانه
زرده تخممرغ – یک عدد
هل – چند حبه
کنجد یا زیره – مقداری برای تزئین
گلاب به مقدار لازم
طرز تهیه:
برای تهیه نان فطیر در ابتدا آرد را با شیر، شکر، هل و گلاب مخلوط کرده، ورز میدهیم تا به صورت خمیر در آید. آن را حدود دو الی سه ساعت کنار گذاشته تا به اصطلاح عمل آید. سپس آن را چانه گرفته و پهن میکنیم. زرده تخممرغ زده شده را به وسیله فرچه روی آن میمالیم کمی کنجد و یا زیره روی آن پاشیده و در نهایت درون تنور قرار میدهیم، در صورت نبودن تنور میتوانید از فر استفاده کنید،🍪 این نان سنتی اگر در تنور گلی پخته شود بسیار خوشبو و معطر میشود. 😋
@rustically