مواد لازم: آرد سبوس دار – یک کیلو شیر – دو پیمانه شکر – نصف پیمانه زرده تخم‌مرغ – یک عدد هل – چند حبه کنجد یا زیره – مقداری برای تزئین گلاب به مقدار لازم طرز تهیه: برای تهیه نان فطیر در ابتدا آرد را با شیر، شکر، هل و گلاب مخلوط کرده، ورز می‌دهیم تا به صورت خمیر در آید. آن را حدود دو الی سه ساعت کنار گذاشته تا به اصطلاح عمل آید. سپس آن را چانه گرفته و پهن می‌کنیم. زرده تخم‌مرغ زده شده را به وسیله فرچه روی آن می‌مالیم کمی کنجد و یا زیره روی آن پاشیده و در نهایت درون تنور قرار می‌دهیم، در صورت نبودن تنور می‌توانید از فر استفاده کنید،🍪 این نان سنتی اگر در تنور گلی پخته شود بسیار خوشبو و معطر می‌شود. 😋 @rustically