.
🌙 دعای روز دهم ماه مبارک رمضان
🌺 «اَللّهُمَّ اجْعَلْنی فیهِ مِنَ الْمُتَوَکِّلینَ عَلَیکَ وَاجْعَلْنی فیهِ مِنَ الْفاَّئِزینَ لَدَیکَ وَاجْعَلْنی فیهِ مِنَ الْمُقَرَّبینَ اِلَیکَ بِاِحْسانِکَ یا غایةَ الطّالِبینَ»
🌸 «خدایا قرارم ده در این ماه از توکلکنندگان بر خودت و بگردانم در آن از سعادتمندان درگاهت، قرارم ده در آن از مقربان پیشگاهت به حق احسانت ای هدف نهایی جویندگان.»
🌼 یکى از صفات بسیار بزرگ و عالى انسان، توکلاست. منشاء توکل توحید است. هرچه توحید انسانبیشتر بشود، یعنى خداپرستى و معرفت انسان دربارهخدا بیشتر بشود، توکلش به خدا بیشتر مىشود.
🌼 قرآنکریم درباره توکل تاکید زیادى کرده است؛
«فعلى الله توکلوا ان کنتم مومنین»
«و من یتوکل على الله فهو حسبه»
کسى که بر خدا، توکل کند، خدا همه امور او را کفایت مىکند.
🌼 حالا توکل یعنى چه؟ توکل به معنى واگذار کردن کار به کسى است. توکل به خدا کردن یعنى، همه کارها را به خدا واگذار بکنیم، ولى ما بدمعنا مىکنیم.
🌼 مثلاً من مىخواهم یک کارى انجام بدهم یا پستى بگیرم، مىگویم: توکل برخدا. ولى در ذهنم این است که خدا اینکار را براى من درست بکند، همین کارى که مىخواهم؛ براى اینکه یک پستى بگیرم، این توکلت على اللهى که من مىگویم، معنایش این است که دلم مىخواهد حتما همانکارى که مىخواهم انجام بدهم، انجام بشود. این معناىتوکل نیست.
🌼 توکل این است که من همه کارهایم را بهخدا واگذار کنم؛ یعنى، هر جورى که خدا مىخواهد، منهم آن جور بخواهم، هر جورى او صلاح بداند، منصلاح او را بخواهم .