✅ ویژگی های نان بومی روستایی سلوا:
1- با استفاده از گندم دیم زکات داده شده
2- آرد بومی با 85 درصد سبوس (سبوس متعلق به خود گندم)
3- تخمیر شده با خمیر ترش
4- پخت به صورت سنتی در تنور گلی و با استفاده از آتش هیزم
5- حاوی شنبلیله، سیاه دانه و کنجد
6- وزن خمیر مثبت 200 گرم
7- ماندگاری بیشتر از نان های بازار
* با توجه به استفاده از آرد کامل احتمال دارد که بعد از مدتی شاهد سفت شدن نان باشید. در این صورت با اسپری آب روی نان می توانید آن را به حالت اولیه برگردانید و نان بسیار نرم را میل کنید.
✳️ برای #نان_بومی هر هفته دوشنبه ها , تا ساعت 15 فرصت دارید ثبت سفارش بزنید.
فردا, سه شنبه براتون میاریم.
@SabadSalva
www.SabadSalva.ir
🕊زندگی به سبک سلوا🕊