طرز تهیه کیک یخچالی
مواد لازم:
بیسکویت پتی بور به مقدار لازم (بسته به سلیقتون میتونین وانیلی و شکلاتی هم استفاده کنین)
کره۵۰ گرم. ۱عدد
شیر. ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
آرد. ۳ ق غ
پودر کاکائو. ۳ق غ
پودر وانیل. ۱چ خ
طرز تهیه:
ابتدا شیر را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت میگذاریم.شکر را داخل شیر ریخته و هم میزنیم تا حل شود.
سپس پودر کاکائو،آرد و وانیل را اضافه میکنیم و هم میزنیم.گوله های آرد و پودر کاکائو را با قاشق له میکنیم تا مواد یکدست باشد.
پس از آن انقدر هم میزنیم تا مواد به غلظت فرنی برسد.
سپس کره را اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا حل شود.
بعد از کمی قل خوردن از روی حرارت برمیداریم و میگذاریم تا سرد شود.
ظرفی را برداشته و تمام سطح آن را بیسکویت میچینیم سپس مواد را روی بیسکویت میریزیم و با پشت قاشق صاف میکنیم.همینجور لایه لایه چیده و در آخر با:نارگیل،چیبس شکلات و.... تزیین میکنیم.
را داخل یخچال میزاریم( از ۴ ساعت تا ۲۴ ساعت هرچه بیشتر داخل یخچال بماند خوشمزه تر میشود)
#ارسالی_کاربران
#ماه_مبارک_رمضان
#کیک_یخچالی
#مهارت
🖇
@sabkebandegi🖇
°•ݒـاتؤقــ ݩـۏجـۅۅڹـہاے ݕــاحــاݪ°•