طرز تهیه کیک یخچالی مواد لازم: بیسکویت پتی بور به مقدار لازم (بسته به سلیقتون میتونین وانیلی و شکلاتی هم استفاده کنین) کره۵۰ گرم. ۱عدد شیر. ۲ لیوان شکر ۱ لیوان آرد. ۳ ق غ پودر کاکائو. ۳ق غ پودر وانیل. ۱چ خ طرز تهیه: ابتدا شیر را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت میگذاریم.شکر را داخل شیر ریخته و هم می‌زنیم تا حل شود. سپس پودر کاکائو،آرد و وانیل را اضافه میکنیم و هم می‌زنیم.گوله های آرد و پودر کاکائو را با قاشق له میکنیم تا مواد یکدست باشد. پس از آن انقدر هم می‌زنیم تا مواد به غلظت فرنی برسد. سپس کره را اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم تا حل شود. بعد از کمی قل خوردن از روی حرارت برمی‌داریم و میگذاریم تا سرد شود. ظرفی را برداشته و تمام سطح آن را بیسکویت میچینیم سپس مواد را روی بیسکویت میریزیم و با پشت قاشق صاف میکنیم.همینجور لایه لایه چیده و در آخر با:نارگیل،چیبس شکلات و.... تزیین میکنیم. را داخل یخچال میزاریم( از ۴ ساعت تا ۲۴ ساعت هرچه بیشتر داخل یخچال بماند خوشمزه تر میشود) 🖇@sabkebandegi🖇 °•ݒـاتؤقــ ݩـۏجـۅۅڹـہاے ݕــاحــاݪ°•