♻️ آیا رهبر انقلاب از تملق خوشش میآید؟
اخیرا تصاویری از مکان های مختلفی که رهبر معظم انقلاب به مناسبتی در انجا حضور یافته و بعدها توسط دوستداران ایشان، با تابلوها یا بنرهایی مشخص شده است، در فضای مجازی منتشر شده است.
انتشار این تصاویر، واکنش های مختلفی را به دنبال داشته است. برخی از دوستان انقلابی با انتقاد از افراد و نهادهایی که چنین تابلوهایی را نصب کرده اند، این اقدام را بر خلاف سیره شخصی رهبر انقلاب قلمداد کرده اند و برخی از چهره های ضد انقلاب بازنشر این تصاویر، ادعا کرده اند که مشکل از آنجاست که فرهنگ چاپلوسی، مورد توجه مسئولان عالی جمهوری اسلامی است!
علاوه بر اینکه چنین اقداماتی نشانه کم بصیرتی انجام دهندگان آن است، بدون شک چنین نسبت هایی به رهبر معظم انقلاب نیز جفا از سوی دشمنانی است که به طور دقیق، مواضع ایشان را رصد می کنند و اطلاع دارند که امام خامنه ای درباره تعریف و تمجید از خودشان، چنین دیدگاهی داشته اند:
نارصایتی از دعای سلامتی برای رهبری در پروازها (فروردین ۹۴)
بعد از اينکه مهماندار پرواز به سبک معمول و پس از دعا براي روح امام و شهدا، سلامتي رهبر معظم انقلاب را آرزو کرد، رهبر انقلاب که در بين مسافران حضور داشتند با شنيدن اين خوشامدگويي از بخش آرزوي سلامتي براي رهبر انقلاب ناراحت شدند و دستور حذف سريع اين بخش از متن خوشامدگويي مهمانداران توسط مسئولان مربوط را صادر کردند.
تعابیر غلوآمیز در سرودها (شهریور ۹۱)
رهبر انقلاب در دیدار با خانواده نیروی دریایی سپاه به تعابیر موجود در سرودی که اول مراسم خوانده شده بود همچون «ناخدای کشتی ولایت» و «نوح ما»، اعتراض کردند: «به همه این را میگویم و گفتهام و تکرار میکنم: مبادا آن صفاتی، خصالی، مناقبی که متناسب با وجود ولیعصر ارواحنافداه هست، اینها را تنزل بدهیم در سطح انسانهای کوچک و ناقصی مثل این حقیر و امثال این حقیر... این نوح، امام زمان است... وجود مقدس خاتمالانبیاء نوحِ کشتیبان این امت است.»
حذف تعبیر جانم فدای رهبر در برنامه ارتش (اردیبهشت ۹۱)
رهبر انقلاب در جمع فرماندهان نیروی زمینی ارتش از استفاده تعبیر «جانم فدای رهبر» در مراسم رسمی نیروهای مسلح انتقاد و تصریح کرده بودند: «نه خدا راضی است، نه احکام اسلام اجازه میدهد که ما بگوییم ارتش ما، یا نیروهای مسلح ما، یا عناصر ما، برای خاطر فلان آدم بمیرند؛ نه. بله، برای خاطر اسلام همه بمیرند؛ فلان آدم هم برای خاطر اسلام بمیرد.»
انتقاد از نصب تصاویر بزرگ در شهر (مهر ۹۰)
ایشان در پایان سفر به کرمانشاه از نصب عکسشان در شهرها گله کردند: «چند روز است منتظر فرصتى بودم که این گلایه را هم عرض بکنم. من وقتى توى خیابانهاى کرمانشاه رفتم، دیدم به شکل غیر متعارفى عکسهاى بزرگى از چهرهى این حقیر در مسیر نصب شده... این کار چند تا اشکال دارد: یکى اینکه کارى است کاملاً غیر لازم، با هزینه سنگین؛ این توجیهى ندارد. ثانیاً این تبلیغهاى اینجورى، مناسب وضع ما و شأن نظام جمهورى اسلامى و شأن طلبگى ما نیست؛ کار ما بایستى با بساطت و سادگى پیش برود.»
انتقاد از تعابیر ضرر دار (خرداد ۹۰)
در جریان دیدار نمایندگان مجلس، هنگامی که یکی از نمایندگان اظهارات تمجیدآمیزی در حضور ایشان بیان کرد، رهبر انقلاب گفتند: «اینجور بیانات، هم به ضرر من است، هم به ضرر خود گوینده است. نبایستی این بیانات به این شکل بیان شود. یک مجموعهی زمانی تصادفاً کنار هم قرار گرفتهایم و داریم با هم کار میکنیم. من یک کار میکنم. شما یک کار میکنید. اینجور تعبیرات، تعبیراتی نیست که انسان را خوش بیاید یا کمکی به کار پیشرفت انسان بکند. ما همگی بندگان خدا هستیم و انشاءالله خدمتگزاران مردم هم باشیم.»
جشن تولد گرفتن کار غلطی است (تیر ۸۶)
رهبر انقلاب پس از شنيدن خبر جشن تولد گرفتن براي ايشان به شدت از اين اقدام گلايه كردند: «اين كار غلط است، اين تولد و امثال آن هيچ جشني ندارد، برگزاركنندگان مسئول وقت و عمر و اموالي هستند كه در اين كار صرف و ضايع مي شود. من از كسي كه براي تولد من جشن مي گيرد به هيچ وجه متشكر نمي شوم و او را مسئول زيان هاي اين كار هم مي شناسم»
ذوب در ولایت تعبیر آدم حسابی ها نیست (خرداد ۸۳)
واکنش نسبت به تعبیر ذوب در رهبری: «بنده این حرف را از آدمهای حسابی کمتر شنیدهام. ذوب در ولایت یعنی چه؟ باید ذوب در اسلام شد. خود ولایت هم ذوب در اسلام است... ذوب در رهبری، ذوب در شخص است؛ این اصلاً معنا ندارد. رهبری مگر کیست؟ رهبری هم باید ذوب در اسلام باشد تا احترام داشته باشد.»
تنم از این تعابیر می لرزد (آبان ۸۰)
یکی از حاضران، ایشان را «علی زمان» خواند. ایشان در همان جلسه اینگونه تذکر دادند: «وقتی کسانی اسم مبارک امیرالمؤمنین علیهالسلام یا اسم مبارک ولىّ عصر روحیفداه را میآورند، بعد اسم ما را هم دنبالش میآورند، بنده تنم میلرزد... ما گیاه