🕎 برجسته‌ترین خصیصهٔ عید پسح 1⃣ برجسته‌ترین خصیصهٔ ممنوعیت خوردن و حتى نگه‌داشتن، هرگونه نان غیرفطیر است. نان غیرفطیر را می‌گویند. 2⃣ غذای عمدهٔ ایام این موعد نان یا است. این نان را از آردی که به‌گونهٔ خاصی در محلی خشک نگه‌داری شده است، تهیه می‌کنند. را به‌صورت ورقه‌های نازک و پهن چهارگوش یا بیضی شکل درمی‌آورند. 3⃣ از آنجا که وسایلی که در باقی ایام سال استفاده می‌شوند، مواد حامص به خود گرفته‌اند باید از وسایل آشپزخانه، ظروف و قاشق چنگال‌های ویژه‌ای در طی ایام عید استفاده شود. 4⃣ چون باید تمامی حامص‌ها پیش از عید پسح از میان برود، نوعی بهاری مفصل در هفته‌های پیش از رسیدن عید صورت می‌گیرد. 5⃣ در شنبهٔ پیش از که به معروف است، حاخام‌ها با بیان موعظه‌هایى، مسائل مختلف مراسم دینى موعد را به افراد کنیسهٔ خود یادآور مى‌شوند. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌@safavali لطفا کانال سرالاسرار را به دیگران معرفی فرمایید🙏