🕎 برجستهترین خصیصهٔ عید پسح
1⃣ برجستهترین خصیصهٔ
#عید_پسح ممنوعیت خوردن و حتى نگهداشتن، هرگونه نان غیرفطیر است. نان غیرفطیر را
#حامص میگویند.
2⃣ غذای عمدهٔ ایام این موعد نان
#مصا یا
#فطیر است. این نان را از آردی که بهگونهٔ خاصی در محلی خشک نگهداری شده است، تهیه میکنند.
#نان_مصا را بهصورت ورقههای نازک و پهن چهارگوش یا بیضی شکل درمیآورند.
3⃣ از آنجا که وسایلی که در باقی ایام سال استفاده میشوند، مواد حامص به خود گرفتهاند باید از وسایل آشپزخانه، ظروف و قاشق چنگالهای ویژهای در طی ایام عید استفاده شود.
4⃣ چون باید تمامی حامصها پیش از عید پسح از میان برود، نوعی
#خانهتکانی بهاری مفصل در هفتههای پیش از رسیدن عید صورت میگیرد.
5⃣ در شنبهٔ پیش از
#عید_فطیر که به
#شبات_گادول معروف است، حاخامها با بیان موعظههایى، مسائل مختلف مراسم دینى موعد
#پسح را به افراد کنیسهٔ خود یادآور مىشوند.
@safavali
لطفا کانال سرالاسرار را به دیگران معرفی فرمایید🙏