جمعه است پاشید یه دسر گرم مزاج و خوشمزه درست کنید.
آموزش دسر گلاب زعفرانی 🍯
۳ پیمانه شیر
شکر به میزان دلخواه (از نصف تا یک پیمانه)
زعفران یا شهد زعفرانی به میزان دلخواه
گلاب ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
خامه ۲۰۰ گرم
ژلاتین ورقه ای ۶ ورق
شیر و شکر و گلاب و زعفران و وانیل را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم بذارید
فقط حواستون باشه تا قبل از اینکه به جوش بیفته حتما برشون دارید
وقتی که دونه های شکر حل شد و مواد کاملا مخلوط شدن (بوی معجون بهشتی بلند شد😮💨)
از روی حرارت برشون دارید و بزارید یکم از حرارت بیفته و خنک شه
سپس ورقه ژلاتین هاتون رو داخل نصف لیوان اب گرم حل کنین و داخل مواد بریزید
در اخر مقدار کمی از مواد رو داخل ظرفی اژ خامه بریزید و حل کنین (که باهم هم دما بشن و از گوله شدنش جلوگیری کنه) و بعد همه ی مواد رو با هم مخلوط کنین
بریزید داخل قالب و به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار بدید و سپس کیفشو ببرید 🤌🏻
اگه دوست داشته باشین میتونین یه مقدار کمی هم پودر هل بهش اضافه کنین
و بعد هم با خلال پسته و اینجور چیزا دیزاینش کنین
https://eitaa.com/joinchat/2559836373C3b3e0347fe