جمعه است پاشید یه دسر گرم مزاج و خوشمزه درست کنید. آموزش دسر گلاب زعفرانی 🍯 ۳ پیمانه شیر شکر به میزان دلخواه (از نصف تا یک پیمانه) زعفران یا شهد زعفرانی به میزان دلخواه گلاب ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری وانیل نوک قاشق چایخوری خامه ۲۰۰ گرم ژلاتین ورقه ای ۶ ورق شیر و شکر و گلاب و زعفران و وانیل را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم بذارید فقط حواستون باشه تا قبل از اینکه به جوش بیفته حتما برشون دارید وقتی که دونه های شکر حل شد و مواد کاملا مخلوط شدن (بوی معجون بهشتی بلند شد😮‍💨) از روی حرارت برشون دارید و بزارید یکم از حرارت بیفته و خنک شه سپس ورقه ژلاتین هاتون رو داخل نصف لیوان اب گرم حل کنین و داخل مواد بریزید در اخر مقدار کمی از مواد رو داخل ظرفی اژ خامه بریزید و حل کنین (که باهم هم دما بشن و از گوله شدنش جلوگیری کنه) و بعد همه ی مواد رو با هم مخلوط کنین بریزید داخل قالب و به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار بدید و سپس کیفشو ببرید 🤌🏻 اگه دوست داشته باشین میتونین یه مقدار کمی هم پودر هل بهش اضافه کنین و بعد هم با خلال پسته و اینجور چیزا دیزاینش کنین https://eitaa.com/joinchat/2559836373C3b3e0347fe